Opgemaakt november 2018

opgemaakt november 2018

Voor A Beauty Day test ik iedere maand verschillende beautyproducten. Wanneer ik een product opmaak, zegt dat wel wat. Door de jaren heen ben ik namelijk een stuk kieskeuriger geworden. Vind ik een product niets? Dan gaat hij weg. Ik maak echt alleen producten helemaal op die ik fijn vind. Een product wat ik tot op de laatste druppel op maak, moet dus wel goed zijn. Vandaag heb ik daarom weer mijn maandelijkse blogpost met opgemaakte producten voor je. Dit keer voor de maand november! Benieuwd?

Deze maand was het tijd om al mijn mascara’s weer eens te vervangen! Ik probeer maximaal 3 maanden met mijn mascara te doen en hem daarna te vervangen voor een nieuwe. Omdat ik verschillende mascara’s tegelijk gebruik, vervang ik ze allemaal tegelijk. De eerste variant die ik ‘opmaakte’ is de Total Temptation mascara van Maybelline. Op zich een prima mascara, maar ik was er niet heel erg van onder de indruk.

De tweede variant is de Urban Decay Troublemaker mascara, een mascara die ik met veel plezier, in combinatie met een andere mascara, bijna iedere dag droeg. De mascara waarmee ik deze graag combineerde was The Colossal Volum’ Express mascara van Maybelline. Deze mascara gebruik ik echt al jaren en nog steeds ben ik er enthousiast over.

De laatste mascara die ik vervang is de Volume Stylist van Essence, een hele goede budgetmascara als je het mij vraagt. Hij geeft niet heel veel volume, maar wel heel veel lengte!

Ook maakte ik mijn gezichtspoeder van Catrice op. Dit is de Prime and Fine mattifying powder. Deze poeder is transparant, waardoor ik hem erg fijn vind.

Halverwege november ging mijn geliefde mousse van Andrélon op. Dit is de Get The Volume mousse en deze ruikt zo lekker! Daarnaast zorgt hij er natuurlijk ook voor dat mijn haar meer volume heeft zonder het plakkerig te maken. Ik ben dan ook alweer begonnen aan een nieuwe fles.

Nog een haarproduct wat opging was deze droogshampoo van Batiste. Batiste is een van de fijnste merken voor droogshampoo als je het mij vraagt.

Ook ging er weer een flesje op van mijn favoriete oogmake-up remover van Garnier. Dit blijft echt top spul.

Omdat ik afgelopen maand verhuisde en ik ook al mijn make-up producten in moest pakken, ben ik druk met het uitzoeken ervan. Sommige producten heb ik al zo lang, dat ze gewoon echt niet meer goed zijn. Afgelopen maand gooide ik daarom alvast wat weg. Deze producten zijn niet helemaal op, maar wilde ik toch wel met je delen, omdat ik ze wel weg doe. Het gaat om een bronzer van Hema, een lipstain van Catrice, een oogcrème van Ziaja, een mascara van Stila en een nagelriemcrème van het Duitse merk P2.

Welke producten heb jij opgemaakt in november?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog