New in: handgemaakte leren tas van Bag In You

bag in you handgemaakte leren tas

Ik ben zo iemand die geen ‘gewone’ laptop tas heeft. Nee, ik wil wel iets wat er leuk uitziet én tegelijkertijd ook handig is. Meestal niet de beste combinatie, maar goed. Een tijd lang had ik een hele fijne taupe kleurige tas die er mooi uitzag en waar mijn laptop met gemak in paste. Helaas heeft deze tas het na intensief gebruik begeven en moest ik op zoek naar een alternatief. Een tijd geleden liet ik al een tas maken bij Bag In You en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Deze tas blijft zo mooi, dat ik direct wist dat ik hier nog een keer een tas wilde laten maken. Dus toen mijn ‘laptop-tas’ het begaf, gaf ik een bestelling door bij Bag in You voor een nieuwe fashionable tas waar mijn laptop gemakkelijk in zou passen. Vandaag wil ik je graag wat meer van mijn nieuwste aanwinst laten zien. Benieuwd?

Bag In You is een klein bedrijfje, gerund door Desiree en Fred. Zij ontwerpen en maken alle tassen zelf. Echt een uit de hand gelopen hobby. De tassen zijn dus compleet handgemaakt, maar wat ze nog leuker maakt is dat ze gemaakt zijn van gerecycled leer. Het leer waar de tassen van gemaakt worden, is namelijk leer van oude banken. Fred en Desiree strippen de bank zelf, maken het leer vervolgens goed schoon en maken er daarna een mooie tas van!

Er zijn wat kant-en-klare modellen van Bag In You die je zo kunt kopen, maar je kunt ook je eigen voorkeuren aangeven en zo jouw persoonlijke tas laten ontwerpen. Dat laatste is wat ik heb gedaan. Ik wist namelijk al welke kleur en vorm ik wilde, hoeveel vakjes de tas moest hebben en dat mijn laptop er makkelijk in moest passen. Het resultaat is dus een tas die helemaal voldoet aan mijn wensen.

Mijn tas is gemaakt van cognac-kleurig leer en heeft een donkerblauwe binnenkant. Zelf vind ik dat een hele mooie combinatie. Ik ben iemand die graag veel vakjes in een tas heeft, dus daarom heb ik ervoor gekozen binnenin drie vakjes te laten maken, waarvan eentje met een rits dicht kan. Ook heb ik achterop de tas nog een vakje laten maken.

Hier zie je het vakje achterop duidelijk. Zoals je kunt zien is de tas heel goed afgewerkt en aan alle details is gedacht. De tas voelt stevig aan en alles wat ik nodig heb, past er goed in. Wat ik ook echt een fijn vind, is de lengte van de hengsels. Ik had aangegeven dat ik ze wat langer wilde en dat heeft heel mooi én handig uitgepakt.

Conclusie

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe handgemaakte leren tas van Bag In You. Mijn laptop en alle andere spullen die ik dagelijks met me mee sleep passen er perfect in. Naast de handigheid vind ik de tas er ook echt leuk uitzien. De mooie kleur en het strakke model zorgen ervoor dat hij eigenlijk altijd goed bij mijn outfit staat. Oh en laten we ook niet de goede kwaliteit van deze tas vergeten. Ja, hier ga ik echt nog lang en veel plezier van hebben!

Zoals ik in mijn vorige artikel al aangaf, is zo’n handgemaakte en zelf samengestelde tas niet goedkoop. Er zit echt veel werk in zo’n tas en het duurt ook zeker eventjes voordat je hem in huis hebt. De precieze prijs van een Bag In You tas verschilt per tas en hoeveel extra’s zoals vakjes je wil, maar zo’n tas als deze zal je waarschijnlijk tussen de €150,- en €200,- kosten. Aan de ene kant veel geld, maar aan de andere kant ook totaal niet als je je bedenkt dat het een leren, handgemaakte tas is en je je voorkeuren kunt doorgeven! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, dan raad ik je aan om de Instagram pagina van Bag In You eens te bekijken. Daar zie je meerdere tassen die ze gemaakt hebben en kun je contact met ze opnemen, mocht je ook een tas willen laten maken.

Wat voor tas gebruik jij voor je laptop?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog