Opgemaakt oktober 2014

Na het favorieten artikel van gisteren, is het ook weer tijd voor mijn opgemaakte spulletjes. Deze maand heb ik niet zo veel opgemaakt, maar er zitten toch wel wat leuke dingen tussen. Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten van de maand oktober?

Deze maand heb ik maar liefst twee bussen droogshampoo helemaal opgemaakt. Als eerste de xxl volume variant van Batiste. Deze heb ik al meerdere keren opgemaakt en ben alweer begonnen aan een nieuwe bus. Ik hou echt van dit spul en kan eigenlijk niet meer zonder. Hier kun je mijn review lezen. De tweede bus is van Syos. Deze had ik al een tijd en er zat echt nog maar een heel klein beetje in. Ik vond dat ik hem nou toch eens moest opmaken. Deze vind ik niet zo fijn als die van Batiste, maar hij is ook niet slecht.

Ook dit haarmasker van Andrélon is deze maand op gegaan. Dit is de natuurlijk puur zijdeglans en zen variant. Deze gebruik ik vaak na mijn shampoo en conditioner. Mijn haren worden er lekker zacht van en ze gaan er ook heerlijk van ruiken.

Deze lippenbalsem van NYC heb ik ook opgemaakt. Ik heb eigenlijk nog nooit een lippenbalsem echt zo ver opgemaakt dat ik er niks meer uit krijg. Dit is de appelicious variant. Hij is onwijs fijn en laat een lief roze kleurtje achter op je lippen. Ik twijfel of ik hem nog een keer wil kopen. Hij is onwijs fijn, maar mijn andere lippenbalsems ook…

Als laatste heb ik een klein flesje desinfecteer gel van kruidvat opgemaakt. Deze heb ik altijd in mijn tas zitten. Heel erg handig, ik gebruik hem ook vaak. Nu is ie helemaal op. Ik ga zeker een nieuwe halen als ik weer bij kruidvat ben.

Dit zijn al mijn opgemaakte spulletjes. Niet zo veel, maar het is voor mij wel bijzonder dat ik deze lippenbalsem helemaal heb opgemaakt.

Wat heb jij deze maand opgemaakt?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog