Opgemaakt september 2014

afgelopen maand heb ik aardig wat nieuwe producten ontdekt, maar ook verschillende fijne producten opgemaakt. Van sommige heb ik zelfs een nieuwe fles gekocht. Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten van de maand september?

Als eerste deze Happy time body lotion. Deze had ik echt al lang en er zat nog maar een klein beetje in. Dit beetje heb ik deze maand opgemaakt. Ik kon er volgens mij nog twee keer mijn benen mee insmeren. Een hele fijne body lotion is dit. Hij is heel vloeibaar, trekt snel in en mijn benen werden er echt heerlijk zacht van.

Ernaast zie je de Get the volume mousse van Andrélon uit de pink collection. Deze was ook al te zien in mijn favorieten, ik heb hiervan namelijk een nieuwe fles gekocht. Dit is gewoon een hele fijne mousse!

Deze mini deo had ik een tijdje in mijn tas en er zat nog zo weinig in dat ik hem gewoon thuis op heb gemaakt. Dit is de Calm & Care deo van Nivea. Deze werkte prima voor mij.

Van dit spul maak ik echt flessen op. Deze mini verpakking van de gentle eye make-up remover van Douglas had ik mee op vakantie en heb hem uiteindelijk thuis opgemaakt omdat er nog maar een klein beetje in zat. Ik heb ook nog een grote fles staan, maar daar zit ook niet meer zo veel in. Ik ben dus snel naar de winkel gegaan om een back-up te halen, want dit spul gebruik ik iedere avond om mijn oogmake-up eraf te halen.

Wauw, een nagellakje opgemaakt?! Nee helaas, niet helemaal. Ik moet eerlijk zeggen, dit lakje heb ik echt heel veel gedragen, dus er zat echt nog weinig in. Het werd lastig om er nog product uit te krijgen en hetgeen dat ik er nog uit kreeg, was dik geworden en droogde niet meer zo goed. Jammer. Dit is trouwens een colour & go nagellakje van Essence in de kleur midnight charm.

Last but not least, deze reinigingsdoekjes van Bazar Beauty. Deze komen van de Big Bazaar. Ik heb ze gekocht omdat ze zo lekker goedkoop waren, ik gebruikte ze namelijk om swatches mee weg te halen. Ik heb ze niet voor mijn gezicht gebruikt, maar om swatches mee weg te halen werken ze prima.

Welke producten heb jij deze maand opgemaakt?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog