Paula’s Choice – Skin Perfecting lotion & Peptide Booster review

paula's choice huidverzorging review

Al sinds de middelbare school is mijn huid iets waar ik niet heel erg tevreden over ben. Toen ik net naar de middelbare school ging, kreeg ik last van onzuiverheden. Lang ben ik daar toen erg onzeker over geweest, totdat ik make-up ontdekte! Nu jaren later, is mijn huid een stuk rustiger, maar toch is hij niet 100% egaal. Daarom ben ik nog steeds enorm gehecht aan mijn foundation maar ook aan een goede huidverzorging. Laatst was ik bij het event van Paula’s Choice, waar ik nieuwe dingen leerde over huidverzorging. Ook kreeg ik twee hele fijne producten mee naar huis om te testen. Vandaag wil ik deze twee producten met je delen. Benieuwd?

Ik kreeg de Skin Perfecting 2% BHA lotion en de Peptide booster mee naar huis. De verpakkingen van Paula’s Choice vind ik er heel klinisch uitzien. Daardoor krijg ik het idee dat dit echt goede producten zijn. Alsof je ze bij een apotheek hebt opgehaald. De Skin Perfecting 2% BHA lotion zit in een grote fles met een pompje. De Peptide booster werkt met een pipet.

Paula’s Choice is een Amerikaans Merk. Paula Begoun ontwikkelt producten op basis van wetenschappelijk onderzoek. Hierbij zijn de effectiviteit van de ingrediënten en producten het belangrijkste voor haar. Paula begon de ingrediënten op haar producten te checken omdat ze zelf last had van huidproblemen en zo is ze zich erin gaan verdiepen.

De peptide booster heeft 8 essentieel peptiden gebundeld in een krachtige booster voor een steviger uitziende huid. Dit product zou fijne lijntjes en rimpels verzachten, de huidbarrière versterken en de huidteint en -structuur verbeteren. Dit product breng je ’s ochtends en/of ’s avonds aan. Nadat ik dit product heb gebruikt, voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Dit product hydrateert mijn huid en zorgt ervoor dat hij soepel aanvoelt.

De Skin Perfecting 2% BHA lotion Gel Exfoliant hydrateert de huid, gaat puistjes en mee-eters tegen en wordt snel door de huid opgenomen. Dit is de perfecte exfoliant tegen mee-eters en grove poriën. Het helpt om deze schoon te maken en talg en dode huidcellen te verwijderen. Daarnaast pakt deze fijne gel ook puistjes aan.

Dit klinkt echt als het perfecte product voor mij. Mijn huid zit vol mee-eters en ook puistjes heb ik nog regelmatig. Mij werd aangeraden dit product in het begin een paar keer per week te gebruiken. Wanneer je huid er aan gewend is, kun je dit product dagelijks gebruiken. Hierbij is één pompje voldoende. Sinds ik dit product gebruik, ziet mijn huid er echt beter uit. Ik heb minder oneffenheden en mijn huid ziet er rustiger uit. Ik heb nog steeds oneffenheden en ook mijn mee-eters zijn nog steeds aanwezig, maar over het algemeen ziet mijn huid er wel beter uit. Verwacht dus niet dat je huid ineens 100% perfect is, maar een verbetering is het zeker! Ik ben ook erg benieuwd wat dit product op de lange termijn voor mijn huid doet!

Conclusie

Ik vind de producten van Paula’s Choice enorm fijn. De producten zien er goed uit en werken goed. Wat ik fijn vind is dat beide producten snel intrekken en makkelijk te verdelen zijn. Ook heb je heel weinig per keer nodig, waardoor je lang met de producten kunt doen. De Peptide Booster zorgt ervoor dat mijn huid goed gehydrateerd is en zacht aanvoelt. Door de Skin Perfecting 2% BHA lotion lijkt mijn huid echt te zijn opgeknapt en is mijn huid rustiger geworden. Het is niet zo dat al mijn mee-eters onzichtbaar zijn geworden, maar ik heb zeker minder oneffenheden dan voorheen. Dit is echt top-spul! De Peptide Booster kost €56,00 en de Skin Perfecting lotion kost €33,00. Het zijn dus geen goedkope producten. Mocht je net als ik last hebben van onzuiverheden, raad ik je vooral de Skin Perfecting lotion aan.

Mocht je meer willen weten over verschillende soorten ingrediënten of over huidverzorging in het algemeen, dan raad ik je zeker aan om even op de website van Paula’s Choice te kijken!

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

  • Ik heb ook net de Peptide booster ontdekt en ik wil nooooit meer zonder. De exfolianten van Paula’s Choice gebruik ik al langer, en daarvan heb ik ook een heel voorraadje liggen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog