Juni 2018 in een paar foto’s

Het is officieel zomer! Eindelijk! Hoewel het weer het op het moment van schrijven niet laat blijken, heb ik al wel dat echte zomergevoel. De komende weken heb ik allerlei leuke dingen op de planning staan zoals feestjes, festivals en gezellige dagjes weg. Maar laten we niet te ver op de zaken vooruit lopen. Vandaag wil ik namelijk met je terugblikken op de maand juni. Juni was voor mij een hele leuke en relaxte maand, want ik ging onder andere samen met mijn moeder naar Valencia! Vandaag wil ik je daarom met een paar foto’s laten zien hoe mijn juni was. Benieuwd?

Begin juni ging ik dus samen met mijn moeder naar Valencia. Een hele mooie stad die ik je zeker kan aanraden! Een van de eerste dingen die we daar deden was een bezoekje brengen aan het Oceanografic. Een heel leuk aquarium met prachtige gebouwen. Het weer was ook helemaal top!

Naast het Oceanografic staan nog allemaal mooie gebouwen die ook onderdeel zijn van Cuitat de Les Arts. Daar moesten we natuurlijk even wat fotootjes schieten!

Ons hotel zat midden in de stad, waardoor we met een paar minuutjes lopen al gezelligheid tegen kwamen. Een van de avonden liepen we naar een plein en zagen we iemand die hele grote bellen maakte. Hoe leuk ziet dit er uit!

We hebben enorm veel gezien en gedaan in Valencia. Eén van de dagen huurden we een fiets en zijn we heel de stad door gefietst. We reden een heel stuk door een mooi park, bezochten de botanische tuinen en beklommen de Torres De Quart voor een mooi uitzicht over de stad. Vervolgens fietsen we verder richting het strand.

Ik vind Street Art geweldig, dus toen ik las dat Valencia een hele wijk vol Street Art heeft wilde ik er gewoon heen. El Carmen is vol prachtige Street Art. We hebben hier een halve dag rondgelopen en zo veel mooie dingen gezien!

Deze vond ik heel gaaf!

Maar ook deze vond ik heel mooi. In ieder steegje kwam je wel weer iets nieuws tegen.

We gingen ergens een hoek om en kwamen ineens een hele lange muur vol kunstwerkjes tegen. Te leuk gewoon! Mocht jij ook van Street Art houden, dan raad ik je zeker aan een rondje te lopen in El Carmen. De foto’s die ik je nu heb laten zien, zijn echt maar een klein deel van alles wat er te vinden is qua Street Art.

Valencia had ook prachtige gebouwen. Van die typische Spaanse straatjes, maar ook van die schattige binnenplaatsjes. Dit was in een museum in El Carmen. Zo leuk om te zien!

We liepen iedere dag enorm veel, dus we moesten ook regelmatig even ‘bijkomen’. Hoe kan dat beter dan met een ijskoud glas drinken én cheesecake. Dit was bij Dulce de Leche, een geweldig eettentje met heerlijke taart. En ja, zo lekker dat we er twee keer zijn geweest!

Afgelopen week kon je mijn review van de Herôme nagellakjes al lezen. Ik besloot de blauwe tint te dragen en kreeg er veel complimentjes over. Leuk! Ik vind het ook echt een zomers kleurtje. Hier heb ik de lak al wel een tijdje op, vandaar de kleine beschadigingen. Oeps.

Last but not least wil ik deze foto van mijn heerlijke lunch met je delen. Vorige week ging ik samen met mijn vriend lunchen. Iets wat alweer een tijd geleden was, dus dat was weer even gezellig. We bestelden een ‘wrap tosti’. Ik koos voor een tosti met geitenkaas, honing en walnoten. Zo lekker! Echt een aanrader om eens je tosti in een wrap te maken.

Hoe was jouw juni?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog