Herôme – Colour Revival & nagellak review

Het liefst heb ik altijd mooi gelakte nagels. Maar eerlijk? Ik neem niet altijd de tijd om mijn nagels te lakken. Het lakken is zo gebeurd, maar voordat je nagels écht helemaal droog zijn… Ik ben zo iemand die tijdens het drogen net moet plassen of al te vroeg denkt dat ze wel tegen een stootje kunnen. Het resultaat: een beschadigde lak net nadat hij er op zit. Story of my life. Vaak probeer ik dit dan een beetje te fixen, maar het wordt nooit meer zo mooi. Herôme zegt hier nu de oplossing voor te hebben met haar Colour Revival nagellak. Deze lak zou je doffe nagels weer laten stralen én kleine beschadigingen verdoezelen. Klinkt als een wondermiddel, dus ik testte hem uit en vandaag geef ik je mijn mening. Benieuwd?

Naast de Colour Revival lak kreeg ik ook nog wat andere producten van Herôme opgestuurd: een setje met zomerse nagellakjes én een glasvijl. Deze bespreek ik ook gelijk even! Alle producten zitten in een blauw, kartonnen doosje. Dat de producten zo verpakt zijn, maakt dat ik ze een luxe uitstraling vind hebben.

Volgens Herôme brengt de Colour Revival je nagellak weer tot leven. De glossy en sneldrogende formule intensiveert de dof geworden kleur en herstelt krasjes op de lak. Je gebruikt deze lak door hem simpelweg aan te brengen over je gelakte nagels. Wil je krasjes wegwerken? Ga dan een paar keer voorzichtig over de krasjes heen om ze te verwijderen. Klinkt als een wondermiddeltje toch?

Om dit product goed te testen, bracht ik een laagje nagellak aan en drukte hier tegen aan met mijn vinger. Hierdoor is de lak niet meer mooi glad, maar zie je in het midden krasjes.

Ik wachtte totdat de lak volledig droog was en bracht een laagje van de Colour Revival aan. Zoals je ziet glanst de lak een stuk meer dan voorheen. Om je dof geworden nagellak een boost te geven, is dit product zeker geschikt! Ook de beschadiging is minder zichtbaar. Of je er helemaal niets meer van ziet? Dat helaas niet. Hoewel het op de foto lastig te zien is, zie je in het echt nog wel een klein kleurverschil waar de beschadiging zat. Maar eerlijk is eerlijk, mijn lak ziet er wel beter uit!

Ik heb de lak ook getest met een gechipte lak, maar helaas werkt de lak daar niet voor. Mijn chip was nog steeds zichtbaar en werd ook niet minder zichtbaar na het aanbrengen van deze lak. De lak is dus vooral geschikt om glans terug te krijgen en textuur-beschadigingen minder zichtbaar te maken.

De lakjes van Herôme zien er enorm schattig uit. Het zijn kleine flesjes met een lange, spitse punt. Hierboven draag ik slechts één laagje van de lak. Wat dekt deze lak goed zeg! Meestal heb ik minimaal twee laagjes van een nagellak nodig voor een mooi effect. Naast de goede dekking ben ik ook te spreken over de houdbaarheid van deze lakjes. Ze blijven namelijk erg goed zitten voor mijn doen. Waar veel lakjes bij mij al na 2 of 3 dagen chippen, bleef deze lak ongeveer 4 dagen mooi. Top!

De glasvijl ziet er vrij standaard uit, maar met het bijgeleverde hoesje en het logo van Herôme op het uiteinde, vind ik hem er toch chique uitzien. De glasvijl werkt voor mij prima. Hij doet goed zijn werk en voelt stevig aan. Ik had nog nooit eerder een glasvijl gehad en moet eerlijk zeggen dat ik het fijn vind!

Conclusie

Ik vind de producten van Herôme erg fijn. Ik ben vooral enthousiast over de lakjes. Deze dekken met één laag al erg goed en blijven voor mijn doen lekker lang zitten. Ideaal. De Colour Revival vind ik erg leuk bedacht. Om doffe nagels weer glanzend te maken en kleine beschadigingen te verdoezelen is hij erg fijn. Al had ik stiekem gehoopt op een wondermiddel wat ook je gechipte nagellak weer mooi zou maken. Maar hey, wie weet komt dat ooit nog! De nagellakjes zijn verkrijgbaar voor €2,99 per stuk. De Colour Revival kost €11,75 en de glasvijl is €11,15.

Welke kleur draag jij in de zomer graag op je nagels?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

  • Wat een leuke vrolijke kleurtjes! Vooral de gele en de fuchsia kleur zou ik zeker dragen. Jammer dat de colour revival geen wondermiddel is voor beschadigde nagellak. Zelf gebruik ik een Topcoat van Essence en die zorgt ervoor (afhankelijk van hoe erg het is natuurlijk) dat je van kleine beschadigingen of strepen in je nagellak niks meer ziet, hij corrigeert dat op de een of andere manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog