Pers event – Zenner

In mijn fotoverslagje kon je al zien dat ik vorige week was uitgenodigd voor een event van Zenner. Donderdag 10 november pakte ik ’s ochtends de trein naar Amsterdam en ging ik naar het pand van de make-up school Art of Colors. Hier kreeg ik een enorm leuke workshop van Zenner. Omdat de feestdagen er zo langzamerhand weer aankomen, kregen we een lesje waarin we leerden hoe we zelf gemakkelijk feestelijke kapsels konden maken. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe deze middag was. Benieuwd?

Toen ik het pand eenmaal gevonden had (Google Maps was hierbij beste vriend), liep ik naar binnen en werd me wat te drinken aangeboden. Het viel me gelijk op dat deze ruimte echt perfect was voor deze workshop. Iedereen had zijn eigen plekje met een enorme spiegel.

Met mijn groene thee zocht ik een plekje uit en liep daarna nog even rond om wat foto’s te maken.

Bij iedere plek stond een doos vol prachtige haaraccessoires van Zenner. Ik had al zo’n vermoeden dat we daar iets mee konden doen voor ons feestelijke kapsel.

Het duurde even voordat iedereen er was, maar toen iedereen binnen was konden we gelijk beginnen. Er werd kort wat uitgelegd over Zenner en wat we konden verwachten deze middag. Daarna begon de workshop gelijk.

Het hele idee van de workshop was dat we een feestelijk kapsel leerden maken, zodat we tijdens de feestdagen helemaal zelf wat moois van ons haar konden maken. Er werden drie kapsels voorgedaan, waaruit wij er eentje konden kiezen om na te maken. Alle kapsels waren zo bedacht, dat zelfs iemand zoals ik ze na zou moeten kunnen maken. Hierboven zie je een deel van het eerste kapsel.

Hier zie je kapsel twee.

En hier kun je kapsel 3 zien. Om het mezelf moeilijk te maken, koos ik voor dit kapsel. Hierbij maakte je drie vlechten, trok deze wat uit elkaar en stak ze daarna op. Trust me, ik ben geen ster met haar. Hoewel ik het altijd enorm gaaf vind om een mooi kapsel te hebben, ben ik toch echt meer thuis in make-up.

Na de uitleg, moesten we zelf aan de slag. Ik begon vol goede moed met de eerste stappen van het door mij gekozen kapsel. Ik zette eerst mijn twee voorste plukken vast met schuifspeldjes. Vervolgens maakte ik drie vlechten van mijn haar, trok deze uit elkaar en stak deze op. Hoewel het vrij simpel klinkt, was het nog best pittig!

Hierboven kun je het resultaat zien. Enorm gaaf toch? Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik aan het einde een beetje hulp heb gehad. Het lukte me gewoon niet om de vlechten die ik gemaakt had mooi op te steken en dit resultaat te creëren. Wel koos ik zelf de prachtige speld uit om mijn feestelijke hair-do compleet te maken.

Zo zag mijn kapsel eruit aan de voorkant. Een beetje rommelig, maar toch erg chique. Daar hou ik wel van! Dat strakke past niet zo bij mij.

Aan het eind van de middag kreeg iedereen ook nog een mooie goodiebag mee naar huis. Ook de borstel die je die dag gebruikt had, mocht je meenemen. Wat een verwennerij!

De doos zat, zoals je kunt zien, aardig vol.

Als eerste zaten er wat prachtige haaraccessoires in die perfect zijn voor de feestdagen. Ik kan nu al niet kiezen welke ik wil dragen tijdens kerst!

Ook zaten er nog wat andere, handige tools in zoals schuifspeldjes, elastiekjes, een kam en een spiegeltje. Hiermee kun je je haren helemaal party-proof maken.

Ik vond de workshop van Zenner enorm leuk. De manier waarop alles werd uitgelegd en ook het feit dat we zelf aan de slag konden, vond ik erg leuk bedacht. Hierdoor heb ik ook echt wat opgestoken (zowel mijn haar als informatie) van de middag én weet ik nu wat ik met al die prachtige items van Zenner kan. Ik sta dan ook al te poppelen om weer een prachtig kapsel te maken met de feestdagen. Dat moet vast lukken met al deze tools!

Ben jij goed met haar?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog