Moody monday #32

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 32 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

DJ Journal – rainbow highlighter
Highlighter vind ik een prachtig product. Wanneer er ook nog eens een mooie verpakking omheen zit of er meerdere tinten in zitten, vind ik het al helemaal geweldig. Laatst kwam ik deze rainbow highlighter tegen bij Dana. Wat een prachtige glans! En wat een mooie kleuren! Als jij net als ik fan bent van mooie en bijzondere highlighters, zou ik zeker even een kijkje nemen!

Anna Jirina – Instagram fotoslinger
Ik vind het enorm leuk om wat met mijn foto’s te doen, maar vaak merk ik dat het er niet van komt. Een fotoboek maken kost namelijk zo veel tijd! Herkenbaar? Check dan even dit super leuke ideetje van Anna. Zij maakte een slinger van haar leuke Instagram foto’s.

The pink perfectionist – blogtips: fouten waar ik uit geleerd heb
Hoewel ik zelf al bijna 2,5 jaar blog, maak ik ook nog steeds fouten. Dat zal ik denk ik altijd blijven doen denk ik. Ik probeer mijn fouten voor te zijn door veel tips van andere bloggers te lezen. Ook dit artikel is handig voor als je niet in dezelfde valkuilen wil vallen als iemand anders. Daar leer ik zelf namelijk altijd erg veel van!

Lekker en Simpel – double chocolate cheesecake
Lekker en Simpel is echt mijn go to site wanneer ik niet weet wat ik ’s avonds wil eten. Maar naast de meest lekkere (en simpele) hoofdgerechten, kom ik ook regelmatig een ander gerecht tegen. Zo kwam ik laatst deze double chocolate cheesecake tegen. Die moet ik gewoon een keer maken!

Haal jij ook tips uit de fouten van anderen?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog