Prettybox september 2014

Wat is het toch iedere keer weer een pretje als ik de prettybox krijg! Nu ik veel thuis werk door het student zijn, hoor ik ook de bel gaan en overhandigt de postbode dit roze doosje hoogst persoonlijk aan me. Ik ben altijd zo nieuwschierig naar wat er deze keer toch in zal zitten. Misschien jij ook wel, kijk je mee?

Net zoals altijd zit er weer een leuk briefje in met een leuk berichtje van Prettybox en de totale waarde van de box.

Oehh wat een leuke spulletjes! Naast de minimale 5 producten zit er deze keer ook een Zalando waardebon in van 10 euro. Ik shop eigenlijk nooit bij Zalando, maar nu heb ik een excuus om eventjes te kijken.

Als eerste dit potloodje. Dit is een lippotlood van Unity cosmetics een Nederlands cosmeticabedrijf. Dit minderale potloodje beschermt tegen UV stralen en is parfum en parabeen vrij. Klinkt goed! Ik heb kleur 38, een donkere berry kleur. Ben benieuwd of ie fijn is! Dit potlood kost 8,50.

Het prachtige doosje eronder is van het Engelse merk So Susan Cosmetics. Dit is een dual brow powder. Er zitten twee kleuren in, een donkere en en wat lichtere tint. Ik heb al even gekeken, maar ben bang dat dit niet mijn kleuren zijn. Jammer! Toch ga ik ze even proberen, want je weet maar nooit! Dit paletje kost 13,99.

Daarnaast nogal zo’n mooi doosje. Dit is een product van Benefit. Dit is de It’s Potent! Eye Cream. Dit is wel een mini, maar wat is ie schattig. Deze oogcrème zorgt ervoor dat je wallen aanzienlijk verminderen en je fijne lijntjes vervagen. Oogcrème is echt zo’n product wat ik snel vergeet te gebruiken, maar met dit schattige potje mag dat eigenlijk niet meer. Volgens Prettybox kost deze miniatuur 9,99.

Nog een product van het Engelse merk So Susan Cosmetics. Dit keer de concealer quad. Dit is een doosje met 4 verschillende kleuren concealer. Deze concealer helpt vlekken en oneffenheden van de huid vervagen. Ik weet nog niet zo goed of deze kleurtjes wat voor mij zijn… Dit concealer quad kost 22,99. Oeh, best prijzig.

Als laatste deze Color Riche nail art van L’oréal Paris. Dit zijn een soort stickers die je op je nagels kunt plakken en volgens Prettybox makkelijk zijn aan te brengen en wel tot 10 dagen blijven zitten. Hier ben ik echt benieuwd naar. Het printje vind ik al heel erg leuk, ik heb deze in Chich Python, en ik hoop echt dat ze lang blijven zitten. Deze stickers kosten 8,49.

Ik vind de box erg leuk deze maand. Ik kende alleen de Color Riche nail art al, maar heb deze zelf nog nooit gebruikt. Allemaal nieuwe producten dus. Ook erg leuk dat er merken in zitten die ik helemaal niet ken, zo leer ik weer wat nieuws!

Heb jij al ervaring met één van deze producten?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog