Primark – Holler and Glow illuminating sheet mask

primark glitter sheet mask review

Mijn goede voornemen voor 2018? Onder andere vaker een gezichtsmasker doen! Goede voornemens hoeven niet per se aan de jaarwisseling vast te zitten, vind ik, dus ik ben alvast begonnen! Afgelopen weekend nam ik eens uitgebreid de tijd voor een gezichtsmasker. Een tijd terug had ik dit hele bijzondere sheet masker bij Primark gekocht en nu was de tijd daar om hem te testen. Dit is het Holler and Glow Holler back illuminating sheet masker. Een zilverkleurig en holografisch sheet masker! Vandaag laat ik je dit masker maar al te graag zien. Benieuwd?

De verpakking vind ik erg leuk. Ik vind de verpakking er wel een beetje goedkoop uit zien, maar dat is ook niet gek. Primark is nou eenmaal geen duur merk. Wat ik vooral erg handig vind aan deze verpakking is dat je op de voorkant al duidelijk kunt zien wat voor masker je kunt verwachten: eentje met glitters!

Volgens Primark is dit masker perfect om je huid te hydrateren. Een droge huid zal baat hebben met dit masker! Mijn huid is rond deze tijd van het jaar altijd erg droog, dus ik ben benieuwd!

Kijk hoe cool dit masker eruit ziet! Hij is compleet zilver! Hij is meer zilver en glanzend dan holografisch, maar dat mag de pret niet drukken. Zo’n soort sheet masker heb ik namelijk nog nooit gehad!

Het sheet masker was goed doordrenkt en paste goed op mijn gezicht. Ik heb vaak dat ze toch net wat te klein zijn of juist extreem groot, maar dat was met deze niet het geval. Wel merkte ik dat het masker bij mijn lippen al snel over mijn lippen heen ging hangen, maar dat was het enige.

Heel eerlijk? Ik merkte toch dat ik het masker geen kwartier kon laten zitten. Ik heb het masker er na 10 minuten afgehaald, omdat ik me toch ging irriteren aan hoe het zit. Zo’n sheet masker voel je namelijk de hele tijd echt zitten op je huid. Sheet maskers zijn gewoon niet helemaal mijn ding denk ik.

Wel voelde mijn huid lekker zacht en gevoed aan nadat ik het masker eraf had gehaald. Verder deed het masker geen bijzondere dingen voor mijn huid, maar leuk vond ik hem zeker!

Conclusie

Het Holler and Glow sheet masker van Primark is vooral een fun masker. Doordat hij glanzend zilver is, is het een erg leuk en grappig masker om te gebruiken. Een wonder doet hij niet voor mijn huid, maar na dit masker is mijn huid wel degelijk gehydrateerd. Dit masker is verkrijgbaar bij Primark en kost daar 4 euro.

Wat vind jij van sheet masks?

xxx Teddy

6 comments

  • Ik ben ook niet zo van de sheet maskers.
    Eingenlijk helemaal niet zo meer van maskertjes, behalve een diepte reinigings of peeling masker op zijn tijd.
    Voor een gehydrateerde huid gebruik ik meestal een extra serum of wat voedendere creme als dit nodig is.
    Maar leuk om te zien vind ik dit wel.

  • Dat ziet er grappig uit, ik wist helemaal niet dat deze ook bij de Primark te verkrijgen waren. Ik gebruik wel vaker een sheet masker omdat ik weet dat deze ook echt werken met mijn huid. En door het zilver in het masker krijg je wel een beetje een kerstgevoel!

  • Ik hou echt van Asian sheet masks. Wel moet ik toegeven dat ik deze vrij cheap eruit zien en daarnaast zijn de prijzen voor een Asian sheet mask echt niet zo hoog :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog