Lush – Bewitched bubble bar review

lush bewitched bubble bar

In mijn studentenhuis heb ik een heerlijke douche, maar geen bad. Wanneer ik een weekendje bij mijn ouders ben en het buiten koud is, maak ik daarom maar al te graag gebruik van hun bad. Ik zet een leuke serie op en verkruimel een heerlijke bubble bar van Lush onder de kraan. Het perfecte chill-momentje! Afgelopen weekend nam ik een van mijn nieuwste Lush aankopen mee in bad: Bewitched. Bewitched is een bubble bar in de vorm van een zwarte kat. Eigenlijk hoort deze bubble bar bij de Halloween collectie van Lush, maar hij is nu nog verkrijgbaar en kan ook prima rond deze tijd van het jaar gebruikt worden! Vandaag wil ik deze heerlijke bubble bar daarom aan je laten zien. Benieuwd?

bewitched bubble bar lush

Allereerst natuurlijk de vormgeving. Ik ben echt een katten-mens, dus ik vind deze bubble bar er zo leuk uitzien. De bubble bar lijkt op een kattenhoofd met gele oogjes, die maken het plaatje echt af. Cute toch?

Volgens Lush ben je een dwaas als je de Bewitched bubble bar aan je voorbij laat gaan. Deze zwarte kat brengt geen ongeluk, maar een heerlijk, schuimend bad met de geur van bergamot- en wierookolie. Daarnaast is dit product ook nog eens vegan. Klinkt fijn!

Hoewel ik de vormgeving ook echt heel erg leuk vind, is de geur vooral hetgeen waar ik voor gevallen ben. De geur van Bewitched is namelijk zo lekker! Bewitched ruikt heerlijk zoet, maar ook een beetje kruidig. Perfect voor deze tijd van het jaar vind ik!

Bewitched is een bubble bar en dat betekent dat je hem het beste kunt verkruimelen onder de stromende kraan. Dat is dan ook precies wat ik heb gedaan. Vervolgens zag mijn bad er zo uit. Het water werd zwart en er lag een heerlijke schuimlaag op. Het bad rook daarnaast nog heerlijk naar de geur van Bewitched.

Conclusie

Hoewel een warm, of in mijn geval heet, bad je huid nogal kan uitdrogen, was ik daar wel bang voor. Gelukkig zitten er in Bewitched heerlijke, verzorgende ingrediënten die ervoor zorgden dat mijn huid heerlijk zacht aanvoelde toen ik mijn bad uitstapte. Hoewel Bewitched je bad zwart maakt, laat hij gelukkig geen kleur achter op je witte bad. Ook wel handig!

Ik vind Bewitched heel erg fijn. Het is geen spectaculaire bath bomb met een kleurrijke verrassing, maar het schuim en de heerlijke geur zorgen ervoor dat dit voor mij een hele fijne bubble bar is om mee te ontspannen. Bewitched behoort tot de Halloween collectie van Lush, maar is nu nog gewoon verkrijgbaar en kost €6,50.

Ga jij rond deze tijd van het jaar ook vaker in bad?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog