Lush – the comforter bubble bar

lush the comforter review

Al jaren hoor ik goede verhalen over the comforter van Lush. Deze bubble bar is enorm populair en om heel eerlijk te zijn had ik hem nog nooit gebruikt. Waarom weet ik eigenlijk niet, dus daar besloot ik laatst toen ik bij Lush was, verandering in te brengen. Ik wilde namelijk wel weten waarom iedereen zo enthousiast is over deze bubble bar. Afgelopen weekend ging ik na een drukke week dan ook heerlijk in bad met deze bubble bar. Vandaag wil ik mijn mening erover met je delen. Benieuwd?

De producten van Lush zitten altijd in een papieren zakje. Dit keer is het zakje blauw met een schattig, roze toverstafje erop. Dit soort papieren zakjes vind ik persoonlijk erg makkelijk werken. De bubble bar zelf is donkerroze met een witte swirl. Ook is hij vrij groot. Ik vind de bubble bar er vrolijk uitzien, maar het is niet het meest bijzondere product van Lush.

Volgens Lush is dit de geschikte bubble bar voor wanneer je behoefte hebt aan me-time. Met deze bubble bar kun je lekker wegkruipen onder een deken van fruitig schuim. De bubble bar heeft een heerlijke bessengeur en het vleugje bergamor zorgt ervoor dat je weer opgewekt het bad uit kunt stappen. Klinkt goed!

Bubble bar’s moet je in tegenstelling tot bath bombs niet zomaar in het water gooien, maar verkruimelen onder de stromende kraan. Dat is dan ook wat ik gedaan heb. Het resultaat hiervan: een prachtig roze bad met een dikke laag zacht schuim zoals je hierboven kunt zien. Ook rook het bad heerlijk. Niet te overdreven, maar gewoon lekker fruitig.

Na het badderen voelde mijn huid helemaal niet echt droog aan. Dat terwijl mijn huid rond deze tijd van het jaar toch aardig droog is steeds. Waarschijnlijk voelde mijn huid zacht aan doordat er ook voedende bestanddelen in deze bubble bar zitten. Fijn!

Conclusie

Zoals je misschien al verwacht, ben ook ik fan van the comforter. Ik snap wel waarom iedereen hier zo enthousiast over is. Hoewel dit niet het meest speciale badproduct van Lush is, is het wel een heel erg fijn product om te gebruiken. Je bad krijgt een mooie schuimlaag, kleurt roze én ruikt lekker. Ja, dit is echt zo’n bubble bar die ik nog eens wil kopen. The comforter kost 6,95. Dat is niet echt goedkoop, maar je krijgt er wel een mooi bad voor terug! Hier lees je mijn vorige Lush review.

Heb jij ervaring met the comforter?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog