Moody Monday #38

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 38 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

NYC is een merk waarvan ik niet veel producten heb. Om de een of andere reden blijf ik niet vaak staan bij het schap van dit merk. Toch lees ik regelmatig fijne reviews over de producten ervan. Heel eerlijk? Dat maakt me toch wel nieuwsgierig. Nu ik deze review over de cityproof lips heb gelezen, heb ik met mezelf afgesproken dat ik eens vaker bij het schap van NYC stil moet gaan staan. Wat een leuke producten zijn dit namelijk!
De limited editions van Essence vind ik vaak enorm leuk. Toch ‘vergeet’ ik vaak langs het schap te lopen wanneer ze in de winkel liggen. Maar voor de producten uit de blossom dreams collectie plan ik wel eventjes een tripje naar de Kruidvat. De producten die Amy in haar review laat zien, zijn beiden erg mooi. Vooral de kwast zou ik graag toevoegen aan mijn collectie!
Nog een review over een Essence product dit keer, namelijk van de camouflage full coverage concealer van dit budgetmerk. Omdat ik altijd op zoek ben naar een fijne, lichte én dekkende concealer die past bij mijn huid, werd ik erg nieuwsgierig naar de werking van dit product. Na het lezen van deze review ben ik nog nieuwsgieriger geworden, omdat het product er goed uitziet!
Anna Jirina – W7 big blush palette
Het make-up merk W7 is steeds meer in opkomst. Het merk staat bekend om zijn mooie dupes van high end producten. Ook komt het merk met allerlei nieuwe producten die me erg nieuwsgierig maken. Zo ook het big blush palette. Of dit product compleet nieuw is, durf ik niet te zeggen, maar ik kende het nog niet. Als ik de foto’s van Anna mag geloven, ziet dit palette er erg goed uit!
Wat vind jij van de limited editions van Essence?
xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog