Televisieprogramma’s die ik (wel) kijk

Om heel eerlijk te zijn, kijk ik bijna geen televisie meer. In ieder geval niet ‘live’. Ik zet bijna nooit de televisie aan omdat ik een programma wil zien en ik blijf er al helemaal niet meer voor thuis. Soms zoek ik nog wel eens een uitzending gemist op, maar meestal hou ik het gewoon lekker bij mijn Netflix films en series. Toch merk ik dat er een aantal televisieprogramma’s zijn waarvoor ik de laatste tijd wel de televisie aanzet. Vandaag wil ik deze met je delen. Benieuwd?

Vier handen op één buik
Vier handen op één buik is een programma waarin tienermoeder worden gevolgd en geholpen door een bekende Nederlander die zelf ook moeder is. Vaak hebben de tienermoeders alles nog niet helemaal op een rijtje en kunnen ze de hulp goed gebruiken. Dit programma vind ik echt geweldig. Ik vind het zo leuk om te zien hoe de tienermoeders met een klein beetje hulp toch een beter leven voor henzelf en hun kindje kunnen creëren. Ook vind ik de tienermoeders zelf vaak erg interessant.

Temptation Island
Temptation Island is een programma waarin vier Belgische en Nederlandse stelletjes (volgens mij) 10 dagen van elkaar gescheiden worden en in een resort met vrijgezellen van het andere geslacht komen te zitten. Deze vrijgezellen vormen de temptation voor de stelletjes en het doel is hier ongeschonden en zonder vreemd gaan uit te komen. Oké, heel eerlijk? Dat ik dit programma kijk is niet hetgeen waar ik het meest trost op ben, maar ik vind het zo leuk! Ik snap niet zo goed waarom je als stel aan dit programma mee zou willen doen, maar ik vind het wel erg interessant en leuk om te zien.

Wie is de mol?
Wie is de mol is denk ik wel een van de bekendste Nederlandse programma’s. In dit programma proberen kandidaten door opdrachten zo veel mogelijk geld te verdienen voor in de pot, maar worden zij tegengewerkt door ‘de mol’ die doet alsof hij één van de kandidaten is. Het doel van het spel is winnen en de mol ontmaskeren. Dit is nou zo’n progamma waarvoor ik om stipt 20:25 de televisie aanzet op mijn zaterdag avond. Samen met mijn vriend ben ik de afgelopen weken al in de ban van dit programma. En de bijbehorende vraag: wie is de mol?.

Catfish

Catfish is een programma waarin de presentatoren samen met hun kandidaat op zoek gaan naar zijn of haar internetliefde. Is deze echt? Of is het iemand die zich als iemand anders voordoet en dus een Catfish is. Oké, dit is misschien een beetje cheaten, want hier zet ik niet echt de televisie voor aan. Maar Catfish is wel een programma wat ik graag kijk als het er toevallig op is. Ik vind het zo interessant hoe al die relaties ontstaan. Ook ben ik iedere keer weer benieuwd of de personen wel of niet zijn wie ze zeggen te zijn.

Kijk jij nog televisieprogramma’s of net als ik vooral Netflix?

xxx Teddy

7 comments

 • Heel herkenbaar hoor.
  Alleen tempation island snap ik echt niet en kan er ook geen aflevering van uitzitten hahaha.
  Toch ben ik wel geintreseerd in actualiteiten programma’s, nu rond verkiezings tijd vooral in politiek…maar meer om het spel eromheen dan dat ik het ook daadwerkelijk geloof.
  Netflix blijft toch heerlijk om eventjes echt te gaan zitten voor een film of serie.
  Hoewel…..The night watcher is echt ontzettend goed hoor , zeker voor een tv serie.

 • Vier handen op één buik ken ik niet, maar ik kijk ook wel naar Temptation en De Mol (dat is de Vlaamse variant). Catfish vind ik ook echt altijd leuk om te kijken, zo spannend!

  Ik ben nu Westworld aan het kijken, best heftig maar écht goed!

 • Aah 4 handen op 1 buik kijk ik ook. Ik vind het ook interessant, vooral het verhaal van ze. Mooi om te zien dat ze (meestal) allemaal een goede moeder worden

 • hmm met temptation heb ik echt helemaal niets. Ik word agressief als ik zie hoever en hoe snel mensen vreemdgaan.. verder vind ik catfish en natuur programma’s wel erg interessant, zondag was ook bijvoorbeeld floortje naar het eind van de wereld, daar geniet ik pas echt van!

 • Temptation Island kijk ik niet en vooral ook omdat er een ex inspeelt van een zus van een vriendin van mij en die kerel is gewoon te vies voor woorden. Ik snap het programma ook niet zo goed, waarom zou je er uberhaupt aan mee willen doen , maar goed ergens snap ik de temptation wel om het te kijken haha.

 • Hahahaha Teddy ik vind Temptation Island ook echt fantastisch, puur omdat iemand uit mijn voetbalteam van vroeger meedoet en ik me ook echt afvraag waarom je je daar in vredesnaam voor zou opgeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog