OPI – amore at the grand canal nagellak

OPI - amore at the grand canal

Wanneer ik te vroeg op het station ben, loop ik altijd even een winkel in. Laatst ging ik even naar de Etos en kwam ik langs een bak waar allerlei OPI nagellakjes in lagen. Hierboven stond een bordje met: Nu 6 euro. Als OPI liefhebber kon ik het niet laten om even in deze bak te neuzen. Na even twijfelen, besloot ik er eentje af te rekenen: de donkerrode kleur amore at the grand canal. Vandaag wil ik deze kleur graag aan je laten zien. Benieuwd?

De flesjes van OPI zijn (bijna) altijd hetzelfde vormgegeven. De vorm van het flesje is in ieder geval altijd hetzelfde. Het flesje is van glas en loopt schuin omhoog af en heeft een zwarte dop. De letters op het flesje zijn meestal ook zwart, zoals hier. Het fijne aan deze glazen flesjes vind ik dat je duidelijk de kleur van de lak ziet en hoeveel er nog in zit. De lange dop zorgt ervoor dat deze prettig in de hand ligt, waardoor het lakken makkelijk gaat.

Volgens OPI lakt hun nagellak egaal en streeploos. De lak zou goed dekken, lang blijven zitten en een mooie, glanzende finish hebben.

De tint die ik uitkoos is amore at the grand canal. Deze tint zit tussen heel donkerrood en felrood in. Er zit geen shimmer in, maar de lak heeft wel een glanzende finish.

OPI amore at the grand canal swatch

Hierboven zie je hoe de lak eruit ziet op mijn nagels. Ik draag hier twee laagjes. Allereerst wil ik even zeggen dat ik de kleur echt heel mooi vind. Dit is zo’n mooie rood die ik echt dagelijks zou kunnen dragen. Zoals je kunt zien dekt de lak erg goed. Na één laagje was ik al blij verrast door de dekking. Wel vond ik de lak net wat mooier met twee laagjes, maar één laagje zou ook prima kunnen. Wat ik nog een pluspunt vind, is dat de lak erg snel droogt. De lak is vrij dun, waardoor je geen enorm dikke laag hoeft te lakken en deze snel opdroogt.  Ik vind het nooit fijn om lang te wachten op mijn nagellak, dus dit vind ik erg handig.

Ik draag mijn nagellak altijd met een base coat eronder, maar niet altijd met een topcoat. Zonder topcoat bleef deze lak bij mij 3 dagen perfect zitten. Daarna ging er bij één nagel een klein beetje lak af. Na 5 dagen merkte ik dat de rest ook echt ‘versleten’ was en ik het er echt af moest halen. Dat de lak ongeveer 3/4 dagen perfect blijft zitten, vind ik een prima prestatie bij mij. ‘Slechte’ nagellakjes blijven bij mij meestal namelijk maar een dag zitten.

Conclusie

Misschien raadt je het al: ik ben fan. De lakjes van OPI vind ik sowieso erg fijn. Ook amore at the grand canal maakt mijn verwachtingen weer waar. De kleur is mooi, de lak dekt goed, droogt snel en de lak blijft bij mij prima zitten. Geen hele week, maar dat doen alleen gellakken bij mij. Ik kocht deze nagellak bij Etos voor 6 euro, maar normaal gesproken kosten de lakjes van OPI 14,95 per stuk. Dat is niet echt goedkoop voor een nagellak, maar ik vind het het zeker waard!

Wat vind jij van deze rode kleur?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog