Opgemaakt februari 2017

Maart is op dit moment echt begonnen. Ik weet nooit zo goed wat ik van maart moet verwachten. Aan de ene kant voelt het echt nog aan als winter, maar het is wel langer licht en ik hoop dat we langzaamaan beter weer krijgen. Het carnavalsweekend is achter de rug en het normale leven begint voor mij weer. Om nog even terug te blikken op de afgelopen maand wil ik je vandaag, ietsjes later dan normaal, mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand laten zien. Helaas is het dit keer niet zo veel, maar er zit wel iets ‘speciaals’ bij wat ik niet vaak opmaak. Benieuwd?

Allereerst maakte ik een fles van de oogreinigingslotion van Garnier op. Sinds mijn favoriete oogmake-up remover van Douglas uit het assortiment werd gehaald, ben ik overgestapt naar deze van Garnier. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Ik heb al meerdere flessen van dit product opgemaakt en ik ben alweer begonnen aan een nieuwe. Het product werk gewoon fijn en goed en haalt zelfs waterproof make-up en losse glitters gemakkelijk weg.

Ook maakte ik de afgelopen maand deze invisible dry deodorant van Dove op. De deodorant van Dove vind ik erg fijn en ik merk dat ik daarom de laatste tijd bijna alleen maar deo’s van Dove gebruik. De invisible dry variant ruikt vrij neutraal. Dat vind ik fijn, want ik wil juist dat je mijn parfum ruikt en niet mijn deodorant.

Mijn nivea men sensitive after shave balsem ging afgelopen maand ook op. Dit product is eigenlijk (zoals de naam al zegt) voor mannen, maar misschien ken je de hype wel. Dit product is door zijn samenstelling van bestanddelen erg geschikt als primer. Om heel eerlijk te zijn snapte ik in het begin de hype niet zo, maar nu gebruik ik hem vrijwel iedere dag. Ik heb dan ook gelijk een nieuwe gehaald toen ik merkte dat hij op was. Dat vind ik wel een minpuntje, dat je niet kunt zien wanneer het product vrijwel op is.

Last but not least maakte ik een product op wat ik bijna nooit op maak: mijn concealer. Deze concealer is van het merk Collection en kocht ik in Londen. Helaas is deze concealer niet in Nederland te koop. Sindsdien gebruikte ik deze concealer vrijwel iedere dag voor onder mijn ogen. Aangezien ik in 2015 In Londen was, heb ik er enorm lang mee kunnen doen. Per keer gebruik je natuurlijk ook niet zo veel. Gelukkig had ik nog een back-up liggen, die mijn buurmeisje voor me meebracht. Maar wanneer die op is, zal ik toch weer een keer een tripje naar Londen moeten plannen. Goed excuus toch?

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

7 comments

  • Oh jeetje zo merk je pas hoe lang je met een concealer doet eigenlijk.
    De andere drie producten gebruik ik ook graag, niet zo bijzoner maar wel fijn.

  • Nooit verkeerd om een tripje naar Londen te maken voor een concealer 😉 Ik vind het ook een nadeel dat je niet kunt zien wanneer het flesje van Nivea op is. Oh, en ik vind het jammer dat dit van glas is. Moi en glas in de badkamer is geen goede combinatie. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt in de maand februari. Op naar maart!

  • Fijne producten heb je opgemaakt! Ik hou altijd de aftershave balsem tegen het licht aan dan zie je ongeveer hoeveel er nog in zit. Mocht je concealer op raken, ik zit momenteel in Engeland tot juni, dus ik kan hem ook wel voor je meenemen en posten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog