Favorieten februari 2017

Vandaag is februari alweer voorbij. Februari vind ik altijd een beetje een gekke maand, omdat het de enige is met minder dan 30 dagen. Afgelopen maand ben ik lekker druk geweest met mijn studie en daardoor helaas ook mijn blog af en toe op een lager pitje moeten zetten. Gelukkig is die drukke periode nu verleden tijd en kan ik weer lekker aan de slag voor mijn blog. Vandaag wil ik je mijn 5 meest favoriete producten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

De shimmer brick van Bobbi Brown is echt een groot favoriet geworden sinds ik hem heb. Hoewel dit product een flink prijskaartje heeft, heb ik nog geen moment spijt gehad dat ik hem heb gekocht. De kleur Nectar is mooi en de glans is prachtig. Ja, dit product gebruik ik echt graag.

Mijn favoriete lippenbalsems zijn zonder twijfel de baby lips van Maybelline. Laatst was ik bij Kruidvat en zag ik deze bijzondere chai latte variant liggen. Ik besloot hem te proberen en ik vind hem enorm fijn! De verpakking vind ik persoonlijk niet zo leuk, maar de geur is erg lekker en deze variant laat ook een duidelijk roze/rood kleurtje achter. Dat is eens wat anders dan mijn andere lippenbalsems die vrijwel geen kleur achter laten.

Ook de W7 metal pout matt lip gloss behoort tot mijn favorieten van de afgelopen maand. Deze lip gloss heeft een metallic effect, wat ik erg gaaf vind. Ook de kleur is mooi en het product voelt fijn aan op mijn lippen. Helaas is het wel een lip gloss die snel slijt. Gelukkig is bijwerken heel gemakkelijk!

Ook de body milk van L’occitane met de geur fleur d’or en acacia is een favoriet geworden de afgelopen maand. Deze body lotion ruikt enorm lekker en werkt fijn. Het is een vrij vloeibare body lotion die makkelijk uitsmeert en snel intrekt. Dit is echt zo’n fijne body lotion voor tussendoor.

Last but not least is ook Sì van Giorgio Armani een favoriet van de afgelopen maand. Deze geur is eigenlijk een all-time favorite van mij, maar omdat ik hem laatst opnieuw kocht, besloot ik hem weer eens te laten zien. Deze geur zal ik de komende tijd enorm veel en met veel plezier dragen!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog