Februari 2017 in een paar foto’s #2

Februari is alweer bijna voorbij. Hoewel ik altijd zeg dat de maand voorbij vliegt, was dat met februari niet zo. Februari was voor mij namelijk een beetje een gekke maand. Ik moest mijn scriptie herkansen, waardoor ik enorm druk was voor mijn studie. Ik moest immers mijn andere vakken ook bijhouden. Toch heb ik ook een aantal leuke dingen kunnen doen in februari. Op dit moment ben ik zelfs aan het genieten van de carnavalsgekte. Vandaag wil ik je daarom in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn februari was. Benieuwd?

Halverwege deze maand begon het ineens flink te sneeuwen. Zo leuk vind ik dat! Hoewel ik druk was voor mijn studie, ging ik even naar buiten om door de sneeuw te lopen. Dit is echt het beste, op nog helemaal verse sneeuw lopen. Dat maakt zo’n lekker geluid! Wel moet ik eerlijk zeggen dat sneeuw alleen fijn is als je niet ver van huis hoeft. Anders is het zowel in het verkeer als met het openbaar vervoer zo’n gedoe.

Halverwege deze maand ging ik samen met mijn vriend naar de Harry Potter expo in Utrecht! We hadden al een tijd terug kaartjes gekocht en dat was ook wel nodig, want het was aardig druk. Bij de expositie waren enorm veel dingen uit de films te zien, maar er was ook heel veel aandacht besteed aan het decor, waardoor het echt leek alsof je in de Harry Potter wereld rondliep.

Ook waren er allerlei kostuums te zien die, volgens mij, echt gedragen zijn in de films. Dat vind ik zo gaaf! Wel was het, zoals je hier kunt zien, op veel plekken vrij donker waardoor het lastig foto’s maken was. Wel droeg dat echt bij aan het Harry Potter sfeertje. Ik vond de Harry Potter expo erg leuk en raad hem dan ook zeker aan als je net als ik Harry Potter fan bent. Wel raad ik je aan om, als het kan, niet in het weekend te gaan. Dan is het overal erg druk en moet je lang wachten of over andere mensen heen kijken om dingen goed te kunnen zien.

Mijn vriend moest eind deze maand even langs de Karwei en ik ging gezellig met hem mee. Daar kwam ik deze plantjes tegen. Zijn ze niet cute! Ik heb ze (helaas) laten staan, maar denk wel dat ik deze of een soortgelijke wil halen voor op mijn studentenkamer. Ik heb namelijk nog geen plantjes daar, terwijl ik het wel erg gezellig vind staan.

Eind deze maand had ik gala van mijn studie. Ik had mijn scriptie de dag ervoor ingeleverd, dus ik was wel toe aan een feestje! Samen met mijn vriendinnen ging ik van tevoren gezellig eten en daarna opmaken. Omdat het heel erg waaide en we nog moesten fietsen, besloot ik voor een vast kapsel te gaan. Een vriendin van mij hielp me hierbij en maakte deze mooie, hoge staart met een vlechtje aan de zijkant. Ik stak er nog een mooie speld in van Zenner zodat het er feestelijk uitzag.

Ook dit overzichtje heeft helaas iets minder foto’s dan normaal, omdat ik gewoonweg heel veel achter mijn computer heb gezeten voor mijn scriptie. Daar zal volgende maand wel verandering in komen, want nu ben ik er echt helemaal van af!

Hoe was jouw februari?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog