Mijn favoriete carnavalsnummers

Woopwoop! Vandaag is het carnaval! Hier heb ik echt naar toe geleefd omdat ik het de laatste tijd zo druk had. Mijn scriptie is ingeleverd, mijn week vol colleges is achter de rug en nu ga ik dit weekend heerlijk carnavallen. Als je dit leest is de kans groot dat ik me in mijn carnavalspak hijs of al sta de dansen op de meest foute muziek. Om ook hier een beetje de carnavalssfeer te creëren, wilde ik een artikel maken met vijf van mijn favoriete nummers. Maar tijdens mijn zoektocht werd ik zo enthousiast dat het er tien geworden zijn. Oh well, nog meer gezelligheid toch! Op naar de tien nummers die ik tijdens carnaval hoop te horen en dan uiteraard uit volle borst meezing. Benieuwd?

Gebroeders co – wat heb jij een lekker lijf 

Snollebollekes- vrouwkes

Vinzzent – dromendans

DJ jasper – de soldaat

De pitaboys – waar is dat feestje

Café de block – het vliegerlied

Feestteam – let it be

Maarten – stamp op de grond

Vieze Jack – brandweerman

Snollebollekes – springen nondeju

Van dit soort nummers krijg je toch spontaan zin in carnaval? Ieder jaar vind ik het ook enorm leuk om mijn outfit uit te zoeken. Dit jaar ga ik verkleed als roodkapje! Als jij carnaval gaat vieren, wens ik je hele fijne dagen! Maar ook wanneer je niet van plan bent om carnaval te vieren, wens ik je nog een fijn weekend.

Ga jij carnaval vieren?

xxx Teddy

1 comment

  • Hahaha zo leuk dit artikel. Ik ben vrijdagavond geweest en heb weer genoten van alle meezingers :’) Een goede vriend mij heeft zelf een carnavalsnummer gemaakt (Feestduo Kaaigezellig), dus dat is natuurlijk mijn favoriet nu! Veel plezier deze dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog