December 2017 in een paar foto’s

Soms zou ik willen dat er een pauze knop in het leven bestond. Of in ieder geval een knop die alles niet zo snel voorbij laat vliegen. We zitten alweer halverwege december. DECEMBER! Nog even en heel 2017 is voorbij. Ik moet wel eerlijk zeggen, hoe drukker je bent, hoe sneller de tijd gaat. Nu ik een paar maanden full-time werk, merk ik gewoon dat de tijd zo veel sneller gaat. Maar goed, laten we hier maar niet te veel bij stil staan. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn december was. Hij ging dan wel snel, maar dat betekent niet dat ik geen leuke dingen deed! Benieuwd?

Allereerst een werk-foto. Ik doe enorm veel verschillende dingen op mijn werk. Ik doe social media, maar ook pr. Laatst was ik bezig met een social media analyse. Super interessant! Hierdoor kijk ik op een hele andere manier naar social media. Je leert wat werk en wat niet en waar je verbeterpunten liggen, dit moet ik ook echt voor mijn eigen social media gaan doen!

5 december was het Sinterklaas. Normaal gesproken vier ik het altijd met mijn ouders, maar we waren allemaal zo druk dit keer, dat we besloten hebben om Kerst te vieren met cadeau’s. Ook heel erg leuk! Gelukkig ging Sinterklaas niet zomaar aan me voorbij. We vierden het namelijk ook op mijn werk! Super gezellig met iedereen.

Halverwege deze maand begon het ineens enorm te sneeuwen. Niet een klein beetje, het was zo veel! Ik hou enorm van sneeuw, dus ik zag mijn kans en ging een dagje naar buiten. Allereerst maakte ik deze te schattige foto van onze hond. We hebben laatst een rendiergewei voor hem gekocht en dit was het perfecte moment om hem op te doen.

Ook ging ik samen met mijn vader naar het bos om een wandeling te maken. Hoewel ik nooit de tijd neem om een wandeling te maken, vind ik het in de sneeuw zo mooi. Het bos is echt prachtig in de sneeuw en ik vind het geluid van knisperende sneeuw ook zo fijn. Dit is de eerste foto die ik maakte.

Na een tijdje gelopen te hebben, kwamen we bij een uitkijkpunt. Hier kon je enorm ver kijken en was het bizar om te zien hoe veel sneeuw er ineens gevallen is. Wauw!

Het begin van deze maand is echt voorbij gevlogen. De rest van de maand zal ook wel vrij snel gaan. We gaan namelijk verhuizen op mijn werk en daarna is het alweer kerstvakantie met de Kerstdagen en oud & nieuw. Genoeg leuke dingen dus!

Hoe was het begin van jouw december?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog