Primark PS… – 3PK lip brush kit

primark lip brush kit review

Hoewel ik weet dat mijn lipstick mooier zit als ik een kwastje gebruik, doe ik dat lang niet altijd. Vaak vind ik het te veel werk. Ook had ik er nog niet echt een fijn kwastje voor. Daar moest eens verandering in komen. Toen ik laatst bij de Primark was, zag ik dat ze daar een setje hadden met drie verschillende lip kwastjes. Omdat ze niet zo duur waren, besloot ik ze eens te proberen. Nu, een tijdje later, wil ik je mijn mening geven over deze 3PK lip brush kit. Benieuwd?

De drie kwastjes zitten in een plastic doosje. Het doosje ziet er vrij simpel uit en voelt niet heel stevig aan. Onderin zie je het logo van het PS… merk van Primark en om welk product het gaat.

img_6242m_zpsptmbzhkj

De kwastjes zelf vind ik er wat chiquer uitzien. Ze hebben een zwart handvat en rosé gouden details. De kwastjes voelen stevig aan en hebben zwarte haren met een witte punt.

Er zitten drie verschillende lip kwastjes in het doosje. Allereerst zit er een grote, schuin afgesneden kwast in, de precision brush. Ook zit er een iets kleiner, schuin afgesneden kwastje in. Die noemt Primark de cupids bow brush. Het laatste kwastje wat in het doosje zit is een kwastje met een ronde bovenkant, de filling brush.

img_6250m_zpsockbz5oh

De precision brush is het grootste kwastje wat in het doosje zit. Deze is schuin afgesneden en heeft stevige haartjes. Hiermee kun je het beste de lijntjes van je lippen tekenen. Hier werkt het kwastje dan ook erg fijn voor. Je kunt er precies mee werken en hij brengt de lipstick mooi dekkend aan.

img_6244m_zps0ob2uard

Een iets kleinere variant dan degene hierboven is de cupids bow brush lip brush. Deze kwast zou, als ik de naam moet geloven, speciaal voor je cupidoboog zijn. Om heel eerlijk te zijn vind ik het een beetje onzin om alleen voor mij cupidoboog een andere kwast te pakken. Maar doordat deze kwast iets kleiner is, kun je wel preciezer werken. Ook hiermee breng je gemakkelijk precies lipstick aan langs de lijntjes van je lippen.

img_6248m_zpsttfiuatv

De derde lip brush in het doosje is de filling brush. Hiermee zou je je lippen in kunnen vullen, nadat je ze met de andere twee kwastjes hebt omlijnd. Persoonlijk doe ik dat altijd met de lipstick zelf, maar zo’n kwastje werkt daar ook prima voor. Hierdoor kun je de lipstick ook weer precies en niet te dik aanbrengen.

Alle drie de kwastjes voelen stevig aan en werken goed. De twee schuin afgesneden kwastjes vind ik het fijnst, omdat je daar heel precies mee kan werken. Een donkere of knalrode lipstick aanbrengen met deze twee kwastjes gaat nu wel mooi strak. Die twee pak ik er dan ook het snelst bij.

img_6255m_zpsfzsynpr3

Conclusie

Ik vind de 3PK lip brush kit van de Primark erg fijn. Het zijn prima kwastjes, want ze voelen stevig aan en werken goed. Met de twee schuin afgesneden kwastjes kun je heel precies werken en het ronde kwastje is handig voor het invullen van de lippen. Wanneer ik dit soort kwastjes gebruik om mijn lipstick aan te brengen, zit het mooier, strakker én blijft het beter zitten. Lip kwastjes zou ik echt vaker moeten gebruiken en dat gaat met dit setje waarschijnlijk wel lukken. Het setje kost 4 euro, wat omgerekend iets meer dan een euro per kwast is. Dat is echt een mooi prijsje voor dit setje.

Gebruik jij vaak een kwastje om je lipstick aan te brengen?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog