Mei 2017 in een paar foto’s

img_6915_zps8pkzhvcn

Mei is alweer halverwege. Langzaamaan begin ik aan de laatste loodjes voor mijn studie. Nog eventjes en ik mag weer lekker stressen voor deadlines en tentamens. Maar voor nu ben ik lekker bezig en heb ik ook nog een sociaal leven naast mijn studie. Fijn dat dat ook gewoon kan. Voor mij begon mei dus lekker relaxed en fijn. Het werd steeds lekkerder weer (hoewel het ook flink geregend heeft) en ik krijg steeds meer dat lentegevoel. Iets later dan gepland, wil ik je vandaag in een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn mei was. Benieuwd?

img_6874_zpstkgo1qav

Allereerst wil ik je nog een foto laten zien van het eind van april. 27 april was het namelijk koningsdag en dat vierde ik samen met een vriendin door samen naar een festival te gaan. Hoewel het niet echt lekker weer was, hebben we prima genoten!

img_6884_zpse28hx7jl

Begin mei voelde ik dat ik een beetje verkouden begon te worden. Ik probeerde het voor te zijn door gezond te lunchen met een eitje, avocado en een verse smoothie van de Albert Heijn. Hoewel de lunch enorm lekker was en ik genoeg vitamientjes binnen kreeg, zette mijn verkoudheid wel door.

img_6900_zps1yswymkk

Op 2 mei had ik een borrel van mijn studie. Van tevoren ging ik samen met vriendinnen eten. We maakten een hele lekkere wrap-taart met kip, pesto en courgette. Echt een aanrader! Daarna hebben we nog lekker gekletst en zijn naar de borrel gegaan. Ik ging niet al te laat weer naar huis, omdat ik de volgende dag (helaas) vroeg college had.

img_6911_zpsmlhv8nix

Nog een food-foto, oeps. Op 4 mei ging ik heel spontaan samen met mijn buurmeisje sushi eten. We hadden elkaar alweer een tijdje niet gezien, dus konden lekker bijkletsen. Om 8 uur ’s avonds was dodenherdenking en het was heel bijzonder om te zien dat het hele restaurant ineens stil was. Ik had dat moment nog nooit buiten huis meegemaakt, maar ik vond het wel echt een bijzondere ervaring!

img_6915_zps8pkzhvcn

De dag erna, op 5 mei, ging ik met vriendinnen naar het bevrijdingsfestival in Utrecht om de vrijheid te vieren. Hoewel ik de line-up eigenlijk niets vond, heb ik wel een hele leuke dag gehad met mijn vriendinnen. We hebben gezellig gedanst, gegeten bij een vriendin thuis en wijntjes gedronken.

img_6914_zpsa73wnpxz

Samen met een van mijn vriendinnen! Helaas was het die dag wel aan de koude kant, dus hadden we allemaal onze dikke jas aan met een sjaal.

img_6926_zpsdwcd7mby

De maandag na het weekend was ik weer in Utrecht en besloot ik weer eens een rijstgerecht met veel groentes en een lekkere woksaus te maken. Ik gebruikte paprika, courgette en ui.

img_6929_zpsuwnsm3wm

Last but not least wil ik ook deze food-foto met je delen. Toen ik halverwege deze maand niet zo veel tijd had om te koken, besloot ik een receptje uit te proberen wat ik een tijdje terug had gezien. Dit is naanbrood met een laagje roomkaas, gerookte zalm en rucola. Erg lekker en super snel te maken!

Ik zie nu dat ik wel erg veel food-foto’s heb om met je te delen. Ik vergeet gewoon vaak om van andere dingen foto’s te maken, maar daar ga ik in het vervolg even beter op letten! Maar voor nu: enjoy the food.

Hoe was het begin van jouw mei?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog