4711 – white peach & coriander parfum review

4711 white peach coriander review

Een tijdje terug was ik bij een pers event van 4711 wat in teken stond van hun nieuwste geurlijn: white peach & coriander. Als groot fan van de geur van perzik, was ik maar al te blij dat ik hierbij kon zijn. Naast de lekkere geur die ik daar kon leren kennen, was het ook een heel leuk en leerzaam event. Als je benieuwd bent naar hoe deze middag was, kun je hier mijn verslag lezen. Sinds het event draag ik de white peach & coriander geur van 4711 maar wat graag. Vandaag wil ik je daarom de producten uit deze lijn laten zien. Benieuwd?

img_6477m_zpswgvrafuc

De white peach & coriander lijn bestaat uit vier producten. Het eerste product in de lijn zie je links op de foto en is een body spray. Natuurlijk zit er ook een eau de cologne in, het hoofdproduct van deze lijn. Daarnaast bevat deze lijn ook nog een bijpassende shower gel en een body lotion.

img_6452m_zpssesamdmb

De verpakkingen van alle producten vind ik erg chique. De body mist zit in een glazen, groene fles die iets doorzichtig is. Op de voorkant zijn de ingrediënten te zien. Ook de naam van de geur en het logo van 4711 staan erop. De eau de cologne is het ster-product van deze lijn, althans, als het aan mij ligt. Dit product heeft dan ook de mooiste en meest bijzondere verpakking. Het glas heeft een motiefje en op de voorkant staat welke geur het is. De shower gel en de body lotion zitten beiden in een groene, plastic tube met op de voorkant weer hetzelfde perzikkleurige vierkantje met alle informatie erop.

De white peach & coriander geur bestaat uit, hoe kan het ook anders, voornamelijk witte perzik en koriander. De geur heeft een frisse citrusbasis en de zoete, fruitige geur van witte perzik is in contrast met de geur van koriander. Dit zorgt voor een verrassende, bijzondere geur.

img_6457m_zpszfdyzkub

De eau de cologne heet white peach & coriander. Het is dan ook niet gek dat de geur ruikt naar witte perzik met citroen-achtige koriander. Persoonlijk vind ik de geur heel bijzonder en verrassend, maar wel erg lekker. Het is echt een geur die ik nog nooit ergens heb geroken, wat ik persoonlijk wel een pluspunt vind. De witte perzik overheerst enorm, wat ervoor zorgt dat de parfum fris en lekker fruitig ruikt. Ja, ik vind het echt een lekkere geur!

De eau de cologne blijft bij mij goed zitten. De geur is wel fris, waardoor hij niet zwaar om je heen hangt, maar gedurende de dag blijf je hem goed ruiken.

img_6465m_zpsnhbweewu

Ook de body mist heeft de white peach & coriander geur. Doordat het een body mist is, is de geur wel wat subtieler. Ook blijft hij iets minder goed hangen dan de eau de cologne, maar dat was te verwachten. Persoonlijk denk ik dat dit product fijn is voor in de zomer, als je toch een beetje lekker wil ruiken, maar niet gelijk veel parfum op wil doen.

img_6455m_zpsbc8iedj8

De shower gel en body lotion hebben ook precies dezelfde geur als de eau de cologne en de body mist. De body lotion is vrij vloeibaar, waardoor hij gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. Hij zorgt ervoor dat je subtiel naar deze lekkere geur ruikt en maakt mijn huid lekker zacht. De shower gel werkt ook erg fijn. Hij schuimt iets en zorgt ervoor dat ik na het douchen helemaal lekker ruik.

img_6474m_zps07satltr

Conclusie

Misschien kun je het al wel raden, maar ik vind de white peach & coriander geur echt verrassend en lekker. De geur is bijzonder, fris en tegelijkertijd ook een beetje zoet. Het is een unieke geur en dat vind ik wel erg leuk. De body spray kost 13,- voor 75 ml. De eau de cologne kost 39,- voor een flacon van 170 ml. De shower gel kost 13,- voor 200 ml en de body lotion kost 14,- voor 200 ml. De white peach & coriander geur is een geur uit de aqua colonia lijn. Deze lijn heeft verschillende geuren met zo’n bijzondere combinatie.

Kende jij het merk 4711 al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog