Moody Monday #43

picmonkey-collage-4-kopie_zpshlhftwxf

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 43 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Beauty on the farm – Hoe ik mijn product foto’s maak
Van tips van anderen kun je altijd enorm veel leren. Tenminste, vind ik. Hoe ik mijn foto’s heb leren maken? Door allerlei informatie die ik op internet vond te combineren en gewoon heel veel oefenen. Als je nou al kunt fotograferen, is dit artikel van Anna Gerrie is ook heel handig. Ze geeft wat tips waardoor je je product foto net wat specialer kunt maken. Leuk!

Budgetella – Dit zorgt ervoor dat je nagellak langer mooi blijft
Het liefst draag ik iedere dag nagellak. Maar het aanbrengen is nogal een klusje en vaak blijft het ook niet zo lang mooi. Er zijn weinig nagellakjes die het bij mij een hele week volhouden. Toch zijn er wel een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je net wat langer van je nagellak kunt genieten. In dit artikel kun je er een paar vinden. Dus als jij net als ik graag nagellak draagt, maar ervan baalt dat het snel weer lelijk is, raad ik je aan dit artikel te lezen.

Northflix – Instagram shadowban
Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord: een Instagram shadowban. Toch bestaat het en zorgt het ervoor dat je foto’s niet zichtbaar zijn bij de hashtags die je gebruikt. Ik checkte wat van mijn foto’s en zag dat enkelen ook zo’n ban hadden. Wil je er meer over weten, dan raad ik je aan om dit artikel op Norflix te lezen.

The pink perfectionist – Favoriete beauty webshops
Make-up online shoppen, vind ik nog wel een dingetje. Ik ben altijd bang dat een product in het echt toch net wat anders uitpakt of net niet is wat ik ervan verwachtte. Toch doe ik het steeds vaker, omdat veel fijne merken gewoon lastig verkrijgbaar zijn. Dit artikel van Amy is heel handig, zij deelt haar favoriete webshops waar je make-up kunt bestellen. Ik kende ze nog niet allemaal, dus ik heb weer wat nieuwe webshops ontdekt!

Heb jij wel eens gehoord van een shadowban?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog