Shoplog augustus 2015

Afgelopen maand was het nog volop vakantie voor mij. Ik ben een paar daagjes weggeweest, heb heerlijk niks gedaan en heb een paar keer geshopt. Iedere keer kwam ik thuis van het shoppen met kleine beetjes. Niet genoeg om een hele shoplog te vullen in ieder geval. Maar als ik kijk naar al die kleine beetjes samen, is het toch aardig wat! Vandaag wil ik je daarom graag mijn geshopte items laten zien van de afgelopen maand, als een soort vakantieshoplog. Benieuwd?

Omdat mijn studie alweer bijna begint, kocht ik wat spulletjes voor aankomend jaar. Het is niet veel, want ik heb lang niet meer zo veel schriften en dingen nodig als op de middelbare, maar ik vind het toch altijd wel erg leuk om schoolspulletjes te kopen. Bij de Hema kocht ik een set van 3 felroze collegeblokken en dit leuke blauwe notitieboekje waarop staat anything is possible. De collegeblokken waren 2,95 en het boekje weet ik niet meer precies.

Samen met mijn moeder ging ik naar Amsterdam en daar brachten we een bezoekje aan de Yankee Candle store in Manga plaza. Hier kocht ik een doosje met pink sand waxinelichtjes en een glazen potje met de aloe water kaars. Pink sands had ik al in zo’n glazen potje, maar deze is alweer bijna op. De aloe water variant heb ik speciaal gekocht voor in mijn nieuwe studentenkamer. De waxinelichtjes kosten 11,99 per 12 en het potje was 13,30.

Halverwege deze maand ging ik met mijn familie een dagje naar Duitsland. Hier heb ik ook een aantal dingetjes gekocht, waaronder deze heerlijke body butter van Soap & Glory. Deze kocht ik bij de Duitse Douglas waar ie 9,99 was. Ook kocht ik reinigingsdoekjes van Balea om te proberen. De precieze prijs hiervan weet ik niet meer, maar dit pakje kostte nog geen euro. De twee douchegels koos ik uit om mee te nemen naar mijn studentenkamer. Links zie je van Nivea de waterlily & oil variant en daarnaast eentje van de Fa magic oil lijn. De precieze prijs hiervan weet ik ook niet meer, maar veel was het niet. De fles zomerblond shampoo van Andrélon die je ernaast ziet, kocht ik gewoon in Nederland bij een op = op shop omdat mijn shampoo bijna op is. Deze fles kostte me volgens mij rond de 3 euro.

Afgelopen maand kocht ik ook wat make-up producten bij Kruidvat. Zo kocht ik een nieuwe all aout matt! fixing compact powder van Essence omdat ie op was gegaan en ik er eentje op mijn studentenkamer heb liggen. Deze is erg fijn en kost maar 2,99. Ook kocht ik een Catrice eyebrow set om op mijn kamer neer te leggen zodat ik deze niet iedere keer mee hoef te nemen. Deze kost 3,99. Last but not least kocht ik bij Kruidvat nog deze wake me up mascara van Rimmel omdat deze in de aanbieding was. Nu kostte deze mascara me maar 5,99.

In Duitsland kocht ik ook nog wat make-up producten. Als eerste kocht ik deze trend it up ultra matte lipstick die je laatst al voorbij zag komen. De kleur is prachtig en de lipstick werkt fijn. Voor deze lipstick betaalde ik 2,25. Ook kocht ik twee tubes van de perfect face make-up base van P2. Eentje voor thuis en eentje voor mijn kamer. Deze had ik vorige keer namelijk al gekocht in Duitsland en ik vond hem erg fijn. Hier kun je mijn review lezen van deze primer. Hij kostte trouwens rond de 4 euro.

Ik heb deze maand aardig wat kledingwinkels van binnen gezien, maar vaak lukte het niet om echt te slagen. In Duitsland kocht ik wel twee items. Als eerste een zomers jurkje met een blauw met groene print van Vero Moda. Deze was in de sale en kostte nu maar 10 euro. Ook kocht ik dit dunne vestje. Qua stof lijkt het een beetje op een blouse en qua model lijkt ie een beetje op zo’n bomberjack. Erg leuk en ook helemaal niet duur. Deze kostte me 12 euro.

Bij Le Ballon waren enorm veel kledingstukken in de sale. Ik liep even langs de rekken en zag gelijk dit jasje van Object. Ik verwachtte dat mijn maat er niet meer tussen zou zitten, maar gelukkig was ie er nog wel. Hij is wit met koraalkleurige strepen en zit erg mooi. Ik vind het echt een leuk jasje en hij kostte me nu maar 35 euro. Tja, ik kon hem echt niet laten liggen!

Wat heb jij de afgelopen maand gekocht?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog