Augustus in een paar foto’s

Augustus was voor mij een heerlijk relaxte vakantiemaand. Ik heb van mijn vakantie genoten, ben een paar keer naar mijn studentenkamer geweest (ik heb er zelfs mijn eerste nachtje geslapen!) en ik ben dagjes weg geweest. Al met al heb ik een prima maand achter de rug met veel leuke dingen. Vandaag wil ik je daarom in een paar foto’s laten zien hoe mijn augustus was. Benieuwd?

Onze kat wil de laatste tijd extra vaak knuffelen en bij je zijn. Hij wordt een beetje oud en ik heb het idee dat ie daarom meer aandacht wil en niet zo graag alleen is. Aan de ene kant is het helemaal niet leuk dat ie een dagje ouder wordt, maar ik vind het stiekem wel heel gezellig dat ie vaker wil knuffelen. Zo was ik met mijn vriend een serie aan t kijken, toen Piet tussen ons in wilde liggen. Wat een schatje is het ook!

Augustus was een maand met hele regenachtige dagen, maar ook warme dagen. De warme dagen vond ik heerlijk en daarom zat ik extra vaak buiten in de tuin. Daardoor liep ik ook vaker even naar achteren en ging ik even bij de paardjes kijken. Ze komen altijd gelijk naar het hek toe als ik naar ze toe loop. Schattig!

Halverwege augustus was het introductieweek in Utrecht en besloot ik voor het eerst in mijn studentenkamer te gaan slapen. Ik ben dan wel geen eerstejaars en liep niet mee met de introductie, maar ik vond het wel leuk om er wat van mee te pikken. Ik ging er ’s avonds laat heen en de volgende ochtend at ik ook mijn eerste ontbijtje in mijn nieuwe huisje. Heel gek, maar ook wel heel erg leuk!

Die middag kwam mijn vriend gelijk langs om mijn eettafeltje op te halen bij Ikea en in elkaar te zetten. Hier zijn we even mee bezig geweest en daarna hebben we heerlijk samen gekookt.

Tijdens de introductieweek zag ik mijn vriendinnen na lange tijd weer. We hebben goed bijgepraat en besloten ’s avonds naar een feestje te gaan. ’s Avonds aten we ook met z’n alle bij één van mijn vriendinnen in haar studentenhuis. We haalden friet en legden dit gewoon op tafel. Het ziet er niet uit, maar het was wel heel erg makkelijk. Op de foto lijkt het echt enorm veel (en dat was het ook) maar we waren dan ook met 12 mensen.

De volgende dag was ik best moe en besloot ik op mijn bankje een serie te kijken. Ik moest immers nog wat afleveringen van Pretty Little Liars inhalen. Het was zo onwijs spannend, dat ik eenmaal thuis gelijk de laatste aflevering keek. Nu weet ik ook eindelijk wie A is… muwhaha

Samen met mijn vriend, mijn broertje, mijn buurmeisje en buurjongen ging ik deze maand een dagje naar Phantasialand. Vorig jaar waren we naar de Efteling geweest en dit jaar besloten we eens iets anders te proberen. We hebben de hele dag in het Duitse pretpark rondgelopen en hebben het erg naar ons zin gehad. We zijn in enorm veel attracties geweest en hoefden bij de meeste attracties ook niet zo lang te wachten. Phantasialand is echt een aanrader als je een leuk dagje uit wilt. Check wel even of je de kaartjes met korting kan bestellen, want ze zijn best prijzig…

Onze buren hebben eind juli kittens gekregen en ze zijn zo schattig! In het begin lagen ze vooral te slapen, maar ze worden nu steeds groter en leuker. Ik ga dan ook graag af en toe langs om even met ze te knuffelen.

Aan het eind van deze maand ging ik nog een paar daagjes naar Utrecht omdat ik met een vriendin had afgesproken. We hebben de hele avond lekker gekletst en samen gekookt. Het ziet er misschien niet zo heel lekker uit, maar het was echt onwijs lekker.

Als toetje besloten we om te chocoladefonduen. We smolten wat chocolade en hadden banaan en lange vingers gehaald om het mee op te eten. Echt onwijs lekker! Aan het eind van de avond zaten we wel helemaal vol…

Na een paar dagen in Utrecht geweest te zijn, ging ik weer terug naar huis. Hier hadden mijn ouders het kampvuur aangestoken en er maïskolven boven geroosterd. We hebben lekker buiten gezeten en maïs gegeten. Ik wist niet dat dat zo lekker kon zijn!

Wat heb jij de afgelopen maand gedaan?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog