shoplog back to school 2014

Helaas is mijn vakantie bijna afgelopen en mag ik weer aan de bak. Zodra er een einde komt aan mijn vakantie, begint mijn tijd als student. Jammer, maar tegelijkertijd ook heel leuk. Wat nieuws, eindelijk wat anders. Ik had nog wat spulletjes nodig, zodat ik in september gelijk goed kan beginnnen.  Kijk je mee naar mijn aankoopjes?

Ik had onwijs leuke school spulletjes gezien bij de Hema, dus besloot hier mijn school spulletjes te gaan kopen. Alle school spullen in deze shoplog komen dan ook van Hema. Ik heb al een agenda, vandaar dat je deze niet ziet in de shoplog. Deze heb ik een tijdje terug gekocht bij Bruna.

Als eerste deze mintgroene elastomap. Ahh, mintgroen, ik blijf het een hele mooie kleur vinden. Zo’n map lijkt me onwijs handig. Je krijgt vast veel papieren. Zo blijven deze mooi en kun je ze altijd terug vinden. Op de middelbare school propte ik ze vaak tussen mijn boeken of schriften, maar daar werden ze niet mooier van. Deze map kost 1,-

Daarnaast zie je een felroze collegeblok. Collegeblokken zijn altijd handig, maar ik vind ze vaak zo saai als ze wit of grijs zijn. Toen ik deze felroze variant zag, twijfelde ik dan ook geen moment. Deze ging mee naar huis. Dit collegeblok kost 1,95.

Het leek me ook handig om per vak toch een apart schrift te hebben, dus ik heb dit pakket met drie dikke zilverkleurige schriften gekozen. Dit pak kost 1,95. Het notitieboekje ernaast kon ik gewoon niet laten liggen. Deze is zo leuk! Dit kan ik als schrift of als een soort mini collegeblok kunnen gebruiken. Dit notitieboekje kost ook 1,95.

De laatste twee school spulletjes kocht ik niet omdat ik ze nodig heb, maar gewoon omdat ik ze erg leuk vind. Als eerste dit setje met vier verschillende kleuren glitter tape. Hoe leuk is dit. Hiermee kan ik mijn schriften opfleuren, mijn agenda, mijn map. Alles eigenlijk. Dit setje kost 2,95. Ook deze sticky bookmarks kon ik niet laten liggen. Als je iets terug wil lezen of iets niet mag vergeten, is zo’n plakkertje erg handig om tussen je schrift of boek te doen. Deze bookmarks waren 1,-

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook even langs de kruidvat te gaan. Ik was toch in de stad en had tijd zat. Hier heb ik twee producten gekocht. Als eerste deze express dry drops van Essence. Ik hoor hier enorm veel goede verhalen over, dus ik ben erg benieuwd. Deze drops kosten 1,99. Ook dit nieuwe product van Catrice kon ik niet laten liggen. Dit is de beautifying lip smoother in de kleur cake pop. Dit product kost 3,99.

Dit waren alle spulletjes die ik gekocht heb. Van de twee beauty producten komt binnenkort een review online. Ik weet niet precies wat ik allemaal nodig heb qua schoolspullen als student, dus als je nog tips hebt: let me know.

Wat heb jij allemaal gekocht voor school?

xxx Teddy

25 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog