NYC high definition mascara

In de prettybox van juli zat deze mascara van NYC. Aangezien mascara een product is wat ik iedere dag gebruik en ik de perfecte mascara nog niet gevonden heb, wilde ik deze graag proberen. Vandaag laat ik je dus de high definition mascara van het budgetmerk NYC zien. Benieuwd?

De verpakking van NYC is lekker opvallend. De verpakking is knal geel, met hele kleine glittertjes. Zo valt ie lekker op tussen je andere make-up spulletjes. De letters zijn gewoon basic zwart.

Volgens NYC zorgt deze mascara voor een open oogopslag. Hij scheidt en verlengt je wimpers zonder te klonteren en is vlekvrij en veegvast. De mascara is niet waterproof, maar zou dus wel goed op z’n plek blijven zitten. Ik ben benieuwd, het klinkt namelijk erg goed.

Toen ik de mascara open draaide, was ik stiekem een beetje teleurgesteld. Het borsteltje heeft hele kleine, stekelige, plastic haartjes. Iets waar ik vaak niet zo’n fan van ben. Dit schijnt heel fijn te werken voor korte wimpers, maar voor mij werkt het nooit zo goed. Ook zit er best veel product op het borsteltje als je hem uit de tube haalt. Dit kan je voorkomen door heb even langs de rand van de tube te halen.

Hierboven zie je hoe mijn wimpers eruit zien zonder mascara. Zo kun je het verschil extra goed zien.

Zo zien mijn wimpers eruit met de high definition mascara van NYC. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het resultaat niet slecht vind, maar ook niet geweldig. Een beetje ertusssen in. Mijn wimpers zijn een stuk zwarter en langer, maar ze plakken wel erg snel aan elkaar. Dat terwijl de mascara de wimpers juist zou scheiden.

NYC beloofde ook dat de mascara vlekvrij en veegvast zou zijn. Tja, dat moet natuurlijk ook getest worden. Ik heb een paar keer (voorzichtig) over mijn wimpers gewreven. Helaas kwamen er kleine korreltjes mascara van af. Niet veel, maar toch wel een beetje. 100% veegvast is deze mascara dus niet, maar last van echte zwarte vegen heb je dan weer niet.

Ik ben niet helemaal tevreden over de high definition mascara van NYC. Misschien werkt ie voor mensen met kortere wimpers een stuk beter, maar bij mij plakken mijn wimpers toch wel snel aan elkaar. Ook is ie niet 100% veegvast. Wel maakt ie mijn wimpers mooi lang en zwart. De mascara kost 4,99.

Wat is jou favoriete budget mascara?

xxx Teddy

28 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog