The Balm – the manizer sisters review

the manizer sisters the balm review

Van een mooie highlighter kan ik echt blij worden. Het maakt mijn make-up look af en laat me letterlijk stralen. Over de mary-lou manizer van The Balm had ik steeds erg goede verhalen gehoord. Hij stond daarom al een tijd op mijn wishlist. Toch had ik hem nog steeds niet gekocht, omdat ik hem toch een beetje prijzig vond. Een tijd terug was hij in de aanbieding, dus besloot ik hem te kopen. Helaas was de highlighter precies op dat moment uitverkocht. Ik besloot toen voor the manizer sisters te gaan, een highlighter palette van The Balm waar mary-lou ook in zit. Vandaag wil ik dit palette aan je laten zien. Benieuwd?

Ik vind de verpakkingen van The Balm altijd zo leuk. Zo ook dit palette. Het palette is leuk vormgegeven door de drie zusters op de voorkant te zetten. Alle drie de meiden zien er anders uit en het lijkt alsof er een soort mugshot van ze gemaakt is. De binnenkant van het palette is ook mooi vormgegeven. In de deksel zit een grote spiegel en de pans met de highlighters zijn groot. Ook handig: de naam van de highlighter staat eronder nog een keer aangegeven.

Volgens The Balm is dit trio van Manizers schuldig bevonden, omdat ze prachtig zijn. Dit highlighter-trio is ontworpen om je mooiste gelaatstrekken te kunnen benadrukken. Het palette bevat drie multifunctionele highlighters die ook gebruikt kunnen worden als oogschaduw of blush. Er zit een champagne tint, een roze tint en een goud-bronskleurige tint in. De drie tinten zouden passen bij alle huidskleuren en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Hierboven zie je de swatches van de drie highlighters. Van links naar rechts zie je mary-lou manizer, cindy-lou manizer en betty-lou manizer. Mary-lou is champagne kleurig en past erg mooi bij mijn lichte huid. Cindy-lou is een stuk rozer waardoor ik hem als highlighter, maar ook als blush zou kunnen gebruiken. Betty-lou is wel erg opvallend en donker op mijn huid. Deze zou ik het beste als een soort blush/bronzer kunnen gebruiken. Zoals je kunt zien hebben alle drie de tinten een prachtige glans en komt er veel kleur vanaf voor een highlighter.

mary lou the balm swatch highlighter

Hierboven zie je hoe mary-lou manizer eruit ziet op mijn gezicht. Eronder heb ik heel lichtjes als een soort bronzer betty-lou manizer aangebracht. Ik vind Mary-lou echt prachtig en heel goed passen bij mijn huid. Betty-lou vind ik toch wat lastiger om mee te werken, omdat hij wel erg warm is voor mijn koele en lichte huid. Hierboven heb ik hem dan ook maar heel subtiel aangebracht.

De drie manizer sisters highlighters zij gemakkelijk aan te brengen. Er komt veel kleur vanaf en ze zijn niet echt poederig, waardoor je niet snel last hebt van fall-out. Ook blijven ze bij mij mooi zitten als ik ze met een fixing spray fixeer.

Conclusie

Ik vind het the manizer sisters palette van The Balm enorm leuk. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop en ben eigenlijk heel blij dat mary-lou uitverkocht was, waardoor ik ook kennis heb gemaakt met de andere zussen. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik Mary-lou en Cindy-lou er regelmatig bij pak en ik Betty-lou toch wat vaker links laat liggen, puur omdat die kleur gewoon niet zo bij mijn huid past. De drie highlighters zijn erg mooi en hebben een prachtige glans. Ook komt er veel kleur vanaf en zijn ze niet te poederig. Het manizer sister palette kost 28,95. Omgerekend is dat nog geen 10 euro per highlighter.

Kan jij ook zo blij worden van highlighter?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog