Tip: Victoria’s Secret bij Etos

Op 4 en 5 juli zijn er producten van Victoria’s Secret te koop bij Etos. Alleen vandaag kun je dus nog je slag slaan. Etos heeft Victoria’s secret body mist en body lotion nu voor maar 8,99. Dit is natuurlijk ideaal! Ik heb er dan ook twee gekocht.

In de folder staat dat ze body mist en body lotion hebben, maar in het kleine filiaal waar ik was, hadden ze geen body lotion. Die hadden ze gewoon niet binnen gekregen. Jammer! Wil je zeker weten dat ze ook body lotion hebben? Dan zou ik voor de zekerheid naar een groter filiaal gaan.

Ik had nog geen body mist van Victoria’s Secret, dus wist ook niet welke ik lekker zou vinden. Ik heb ze allemaal even geroken (gewoon even de dop eraf draaien) en uiteindelijk gekozen voor endless love en sensual jasmine.

Endless love is heel lekker! Een beetje fruitig, maar ook wel een beetje zoet. Endless love bevat appel bloesem en ylang ylang. Mhhh! Mijn tweede keuze is gevallen op een midnight exotics body mist in de geur sensual jasmine. Deze is wat zoeter, maar ook heel erg lekker.

beide bevatten Aloe vera en calming chamomile (kalmerende margrietjes). Dat klinkt wel erg lekker. Alcohol staat op de ingrediëntenlijst wel erg hoog, maar omdat je de mist maar plaatselijk gebruikt en er ook weer verzorgende bestanddelen inzitten denk ik niet dat dit product heel uitdrogend is.

Ik ben heel erg blij mijn deze aankoopjes. Twee heerlijk ruikende producten. Ook blijven ze goed hangen voor een body mist!

Ga jij nog naar Etos om een Victoria’s Secret product te scoren?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog