5x mijn favoriete minimalistische oorbellen combinaties

minimalistische oorbellen combinaties

Heel lang heb ik slechts één gaatje gehad voor oorbellen. Sinds een paar jaar heb ik daar nu ook een tweede gaatje bij. Badass die ik ben, #not. Ik wilde al een lange tijd een tweede gaatje, maar om de een of andere reden stelde ik het lang uit. Achteraf wist ik waarom, het is namelijk geen pretje om met een nét geschoten gaatje te slapen op je oor. Oh well, die tijd hebben we gelukkig gehad. Nu heb ik alleen nog maar de leuke dingen ervan: lekker veel oorbellen dragen. Hoewel ik zo nu en dan zeker blij wordt van een statement oorbel, draag ik meestal minimalistische zilveren exemplaren. Vandaag wil ik daarom mijn vijf favoriete combinaties delen van minimalistische oorbellen. Want iedereen kan wel eens wat inspiratie gebruiken toch. Benieuwd?

zilveren ringetje oorbellen combinatie

Hoekige ring met sterretje

De eerste minimalistische oorbellen combinatie die ik met je wil delen, is ook direct degene die ik de laatste tijd het meest draag. Dit zilveren ringetje lijkt simpel, maar is dat niet. Hij is namelijk niet rond, maar hoekig! Dat vind ik zo’n leuk effect geven. In mijn tweede gaatje draag ik er een klein sterretje boven. Mocht je me kennen, dan weet je dat ik groot fan ben van sterretjes. Het kan dan ook niet anders dan dat ik een paar sterretjes oorbellen in mijn bezit heb. Beide oorbellen kocht ik bij de SIX.

minimalistische zilveren oorbellen combineren

Hoekige ring met chain

Ook dit is een combinatie van oorbellen die ik graag draag. Hier draag ik hetzelfde hoekige ringetje als van combinatie 1, maar dan samen met deze lange chain. Deze chain heeft twee staafjes aan de uiteindes en hangt dus aan beide kanten naar beneden. Deze chain is van het merk Anna Nina.

zilveren chain oorbel anna nina

Chain door twee gaatjes

Met dezelfde chain als van de tweede combinatie kun je ook voor een andere look gaan. Zo vind ik het ook leuk om alleen deze chain te dragen en hem dan door allebei mijn gaatjes heen te halen. Niet echt een combinatie, maar wel heel leuk!

zilveren staafjes oorbellen

Staafjes

Deze twee leuke staafjes oorbellen kocht ik een tijd terug bij Pracht in Utrecht. Ik was in eerste instantie niet van plan om ze te combineren, maar toen ik dit eens deed, was ik erg enthousiast over het resultaat! Ik vind het wel wat hebben, zo’n simpel staafje gecombineerd met eenzelfde soort staafje, maar dan eentje die gedraaid is.

Dubbele ring met driehoekig knopje

Last but not least wil ik deze combinatie minimalistische oorbellen met je delen. Het dubbele ‘ringetje’ lijkt van de voorkant een ringetje, maar is het niet. Hij heeft aan de achterkant namelijk een gewone sluiting, omdat het ringetje niet helemaal doorloopt. Vind ik zelf ideaal, want sommige ringetjes hebben zo’n lastige sluiting! Dit ringetje combineer ik graag met dit kleine, driehoekig knopje met een steentje erin. Het ringetje is wederom van SIX, het driehoekje kocht ik ooit in een klein boetiekje in Duitsland.

Wat voor soort oorbellen draag jij graag?

xxx Teddy

5 comments

  • Wat een leuke oorbellen en combinaties! Six heeft zulke leuke sieraden. Ik kom er ook graag wanneer ik in Utrecht ben. Ik had vroeger twee gaatjes,maar heb de bovenste om de een of andere reden laten dichtgroeien. Zonde eigenlijk want ik vind hoe jij twee oorbellen draagt hartstikke leuk.

  • Heel leuk! Ik vind vooral die hoekige ringen heel erg leuk. Ik heb momenteel in één oor 4 gaatjes en in de andere 3. Mijn combi is nu een klein ringetje, een maantje, in één oor een knopje met 3 bolletjes en een glinsterend knopje. Heel blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog