Mijn favoriete minimalistische sieraden van het moment

Ik draag bijna iedere dag sieraden. Ze geven mijn outfit nét dat beetje extra waar ik zo van hou. Hoewel ik niet vies ben van een beetje over de top, hou ik enorm van minimalistische, zilveren sieraden. Vandaag laat ik je mijn nieuwste én favoriete minimalistische, zilveren sieraden van het moment aan je zien.

minimalistische oorbellen zilver look

Zie hier: mijn favoriete sieraden van dit moment! Want, hoe kan ik ze beter laten zien dan in een look, right? De sieraden draag ik gecombineerd, om zo mijn simpele outfit leuker te maken.

De sieraden zijn gemaakt van echt zilver en alle sieraden die je op deze foto ziet komen van It’s Beautiful.

minimalistische oorbellen zilver

Minimalistische oorbellen zilver

Vroeger droeg ik graag dit soort ring-oorbellen. De laatste maanden heb ik dit soort ringen echt weer herontdekt. Ik vind het zo leuk staan! Mijn favoriete van het moment zijn deze minimalistische oorbellen van echt zilver met een soort gedraaide textuur. Het zijn zilveren creolen met een hele handige hefboomsluiting.

Dit soort oorbellen combineer ik graag met subtiele knopjes voor in mijn tweede gaatje. Deze ronde, zilveren zijn daar perfect voor!

minimalistische ring zilver

Minimalistische ring

Een ring is zo’n sieraad wat ik echt elke dag draag. Jaren geleden heb ik een ring van mijn vriend gekregen die ik enorm vaak draag. Ik was al een tijd op zoek naar een mooie ring om deze mee te combineren en die heb ik gevonden!

Deze zilveren ring heeft een soort gedraaid, bolletjes patroon. Ik bestelde hem in een grotere maat, zodat ik hem zowel om mijn wijsvinger als middelvinger kan dragen. Ideaal!

minimalistische kettingen zilver

Dubbele zilveren ketting

Kettingen vind ik prachtig, maar ik ben wel kritisch wat betreft kettingen. Tegenwoordig zijn laagjes-kettingen of het dragen van verschillende kettingen tegelijkertijd helemaal hot. En dat snap ik, want dat ziet er zo leuk uit!

Mijn favoriete ketting van het moment is daarom deze dubbele ketting met zilveren, ronde plaatjes. Met deze dubbele ketting lijkt het alsof je 2 kettingen tegelijkertijd draagt. Ik combineer deze ook graag met een tweede ketting, om zo het gelaagde effect nog meer te benadrukken.

minimalistische sieraden zilver

Het leuke aan minimalistische sieraden is dat je ze zo makkelijk kunt combineren. Deze vier sieraden zijn eigenlijk geen een setje, maar staan wel erg leuk samen. Omdat ze allemaal zilver zijn, past het al snel goed bij elkaar. Ik draag zelf graag het liefst sieraden van echt zilver, omdat de kwaliteit daarvan toch vaak beter is én de sieraden langer mooi blijven.

Wat zijn jouw favoriete minimalistische zilveren sieraden?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met It’s Beautiful Jewelry

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog