beauty ontdekkingen van 2020

De beste beauty ontdekkingen van 2020

Wat heb ik het afgelopen jaar veel nieuwe producten gebruikt en getest! Als rasechte beautyblogger kon ik natuurlijk ook niet anders. Alles voor The Blog, right? Hoewel ik enorm veel fijne producten heb getest en ontdekt, wil ik de 5 beste beauty ontdekkingen van 2020 met jullie delen. De pareltjes uit alle producten die ik dit jaar leerde kennen. Misschien zit er voor jou ook wel een nieuwe favoriet tussen!

Mijn beste beauty ontdekkingen van 2020

beauty ontdekkingen 2020 eyeliner

Essence 24 ever ink liner

De fijnste eyeliner die ik dit jaar heb ontdekt? Zonder twijfel de Essence 24 ever ink liner. Deze eyeliner heeft alleen maar voordelen: enorm budgetproof, brengt makkelijk aan, dekt goed, blijft goed zitten én droogt niet snel uit.

beauty ontdekking 2020 shampoo bar

HappySoaps Shampoo Bars

Een ontdekking waarvan ik niet had verwacht het zó fijn te vinden: Shampoo Bars. Sinds ik de Shampoo Bars van HappySoaps heb ontdekt, wil ik niet meer zonder. Mijn droge hoofdhuid is een stuk minder droog en ik doe mega lang met zo’n vrolijk blokje. Dit is echt zo’n product wat ik nog heel lang ga gebruiken.

skinny mascara kruidvat

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara

Ik hoorde allerlei positieve verhalen over de kleinste mascara ooit, dus nieuwsgierig als ik was moest ik deze ook proberen. Deze Skinny mascara van Kruidvat heeft een borsteltje wat zo klein is, dat je perfect bij de kleinste wimpers en je wimperaanzet komt, zonder te knoeien. Hoe handig!

zelbruiner ontdekt

Marc Inbane Tanning Spray

Als iemand die melkflessen als benen heeft, bleef ik altijd ver uit de buurt van zelfbruiner. Ik geloofde dat er echt geen zelfbruiner was die geschikt zou zijn voor mijn mega witte huid zonder me direct een oempa loempa te maken. Boy was I wrong. Deze Tanning Spray van Marc Inbane is namelijk super makkelijk in gebruik én heel natuurlijk. Jep, zelfs voor lichte huidjes.

budgetproof brow gel catrice

Catrice Brow Gel

Mijn allerlaatste ontdekking van dit jaar: brow gel! Geloof het of niet, maar ik gebruikte eerst dus nooit wenkbrauwgel. Na het zien van al die prachtige wenkies op Instagram en YouTube, werd ik toch steeds nieuwsgieriger. Deze Brow Gel is budgetproof en lekker natuurlijk. Ik hou ervan.

Wat zijn jouw beauty ontdekkingen van 2020?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog