kruidvat skinny mascara review

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara

Door de jaren heen heb ik al héél veel mascara’s getest. En trust me, de een is echt beter dan de ander. Hoewel aardig wat mascara’s de revu zijn gepasseerd, kwam ik steeds weer terug bij mijn all time favorite. Maar hey, dat betekent niet dat ik stop met testen. Wie weet is er ergens een nog betere mascara. Laatst liep ik bij Kruidvat tegen hun eigen make-up lijn aan. Een van hun producten trok direct mijn aandacht: de Kruidvat Lash Define Skinny Mascara. Een mascara met het aller- allerkleinste borsteltje dat je ooit gezien hebt. Dat moest ik natuurlijk testen. Vandaag vertel ik je er alles over én laat ik je het effect van deze mascara zien.

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara

lash define skinny mascara kruidvat

De verpakking van deze skinny mascara is een stuk kleiner dan de meeste mascara tubes die ik in mijn bezit heb gehad. De huls is vrij dun en klein. Het handvat van het borsteltje is wel erg lang. Fijn, want zo heb je genoeg om vast te houden.

Kruidvat skinny mascara borsteltje

Volgens Kruidvat omhult de Lash Define Skinny Mascara zelfs de dunste en kortste wimperhaartjes. Het effect van het extra dunne borsteltje? Perfect gedefinieerde, verlengde en volle wimpers. Ideaal voor het coaten van dunne en korte wimpers én je onderste wimpers. Kruidvat claimt dat dit de perfecte mascara is voor een no-make-up-look. Daarnaast zou deze mascara geen klontjes geven, intens zwart zijn en precies aan te brengen zijn. Ook is deze mascara helemaal vegan.

Kruidvat lash define skinny mascara effect

Op naar het resultaat. Links die je mijn wimpers zonder mascara en rechts met. Wat een verschil! En dat met zo’n klein borsteltje. Eerlijk is eerlijk, ik had niet verwacht dat een mascara met een heel klein borsteltje wat voor mij zou zijn, omdat mijn favoriete mascara’s allemaal een vrij groot borsteltje hebben. Toch vind ik dit kleine borsteltje verrassend fijn werken. Je kunt de mascara heel precies aanbrengen en dicht bij de aanzet van je wimpers komen, zonder dat je overal vlekken mascara krijgt. Daardoor is deze mascara ook ideaal voor je onderste wimpers.

Mijn wimpers zijn mooi zwart, er is geen klontje te bekennen én mijn wimpers lijken een stuk langer. Ja, ik vind het effect erg mooi! Als ik dan toch kritisch moet zijn, vind ik niet per se dat deze mascara voor volle wimpers zorgt. Natural make-uplook met volle, zwarte wimpers zonder klontjes: yes! Veel volume? Nee, dat niet.

Kruidvat skinny mascara review

Conclusie

Ik vind het ten eerste super leuk dat Kruidvat haar eigen budgetproof make-uplijn heeft. Hoewel ik mijn twijfels had of een klein mascaraborsteltje wel effectief zou zijn, vind ik de Lash Define Skinny Mascara van Kruidvat top! Dit is een hele fijne mascara voor een natuurlijke look. De Skinny Mascara zorgt voor mooie, zwarte wimpers zonder klontjes en mét lengte. De Kruidvat Lash Define Skinny Mascara kost 2,99. Erg budgetproof dus!

Vind jij zo’n dun borsteltje zoals die van de Lash Define Skinny Mascara van Kruidvat fijn werken?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog