augustus foto's

Augustus 2020 in een paar foto’s

Augustus, wat een heerlijke maand was dat! Oké, oké, onder omstandigheden natuurlijk. Want laten we eerlijk zijn, zonder C zou augustus er héél anders uitgezien hebben. Denk aan zwoele zomeravonden op drukke terrasjes, de longen uit mijn lijf blèren tijdens de fijnste festivals en gezellige dagjes weg. Maar goed, we maken er uiteraard het beste van en ik kan zeggen dat mijn augustus fijn was. Onder omstandigheden dus. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn augustus was. Ik genoot van de hittegolf, heul veul lekker eten en ik sluit de maand af in mijn herfstige trui. Want van die hittegolf is nu niets meer te merken.

In het begin van de corona crisis zag ik mijn ouders helemaal niet. Na een tijdje ben ik ze toch weer gaan bezoeken. Wel op afstand natuurlijk. Begin augustus was het heerlijk weer, dus we gingen even een rondje lopen met Joost. Dat soort kleine dingen zijn toch fijn om weer te kunnen doen.

Ik ben een echte koukleum, dus ik hou wel van warmte. Die hittegolf begin augustus? Heerlijk! Met dat warme weer heb ik extra veel in onze tuin gezeten met de parasol open en een boek op schoot. Net vakantie zo!

Mijn moeder heeft een prachtige bloementuin, dus ik heb de luxe dat ik regelmatig een prachtige bos verse bloemen mee krijg. Afgelopen maand besloot ik er ook eens wat foto’s te maken, want alle bloemen stonden er zo mooi bij!

Halverwege augustus ging ik uit eten bij een restaurant van mijn oude werk. Super leuk gedaan, een pop-up restaurant in de kasteeltuin! Het eten was ook erg lekker.

Mijn ouders hebben naast een prachtige bloementuin ook een eigen moestuin. Super leuk, want dat betekende dat ik weer de lekkerste tomaatjes ooit kon plukken!

Eind augustus vierden mijn vriend en ik ons jubileum. Normaal gesproken zouden we iets groter uitpakken, maar vanwege corona besloten we niet weg te gaan. In plaats daarvan gingen we samen uitgebreid uit eten. Heel gezellig én enorm lekker.

De avond sloten we af met een heuse cocktail avond.

Last but not least wil ik deze foto met je delen. Ik sprak namelijk af met een vriendin die ik sinds het begin van corona niet had gezien. We hebben de hele middag (en avond) bijgekletst en ze nam heel lief een fles bubbels mee om nog te vieren dat ik een nieuwe baan heb!

Hoe was jouw augustus?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog