netflix series tips om te bingewatchen dit weekend

Netflix series tips om dit weekend te bingewatchen

Netflix series tips om dit weekend te bingewatchen? Dit druilerige weer vraagt om een avondje op de bank met onze best friend Netflix. Lekker cozy onder een dekentje op de bank, kaarsjes aan, kopje thee erbij en bingewatchen maar. Bye bye summer vibes, hello cozy vibes! Maar, wat ga je dan kijken? Ik heb wat research voor je gedaan, alles voor the blog, en vandaag vertel ik je wat mijn Netflix aanraders zijn om dit weekend te bingewatchen.

Netflix series tips om te bingewatchen

Good girls

Een van mijn favo series van dit moment is Good Girls. Hier vertelde ik je al eerder over, maar er is meer! Laatst is namelijk seizoen 3 online gekomen. Ook deze heb ik héél snel uitgekeken. Good Girls gaat over 3 huismoeders die geld nodig hebben en hun stay at home mom leventje wel een beetje zat zijn. Ik vind de meiden hilarisch en de verhaallijn erg leuk. En Rio, de bad boy van het verhaal, is ook helemaal niet vervelend om naar te kijken.

the politician

Een serie waar ik zelf nu middenin zit is The Politician. Deze serie heb ik nog niet uitgekeken, maar ik kan je hem nu al aanraden. De jonge Payton heeft als doel om later president te worden en hij doet er alles aan om dat doel te bereiken. Het is heel fascinerend om te zien hoe bloedserieus Payton zijn doel nastreeft en de mensen om hem heen hem hierbij helpen. Ook is het een heerlijk inkijkje in het leventje van de rijke kids in Amerika.

Lucifer

Wat was ik blij toen het nieuwe seizoen, of in ieder geval het eerste deel, van Lucifer op Netflix stond. Hier heb ik echt op gewacht en dit duurde voor mijn gevoel zo lang! Lucifer gaat over Lucifer Morningstar, de duivel die op ‘vakantie’ is op aarde. Lucifer heeft een enorm ego, maakt de meest ongepaste grapjes op de meest ongepaste momenten en heeft een zwak voor zijn tegenspeelster en agente Chloë Decker.

The Umbrella Academy

Mocht je seizoen 1 nog niet hebben gezien: what are you waiting for?! The Umbrella Academy is een combinatie van fantasy en actie. Het gaat over een groep geadopteerde broers en zussen die allemaal hun eigen superkracht hebben en voor grote uitdagingen komen te staan. De serie is soms een beetje bijzonder, maar je wordt helemaal in het verhaal getrokken en moet weten hoe het afloopt. Spoiler alert: grote kans dat er een 3e seizoen aankomt…

Welke Netflix series tips heb jij?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog