leukste netflix films en series van het moment

De leukste Netflix series en films van dit moment

Het is vrijdag, het weekend staat voor de deur. Normaal gesproken zou ik een weekend vol plannen hebben, maar dit weekend heb ik helemaal niets op de planning staan. Grote kans dat ook jouw plannen gecanceld zijn vanwege de maatregelen van het kabinet en de risico’s van Corona. Met een dekentje en een kop dampende thee op de bank dan maar? Netflix aan en gaan! Om je de keuzestress te besparen van al die titels op Netflix, deel ik vandaag de leukste Netflix series en films van dit moment met je.

Man in Black – 2019

Ken je de MIB films van vroeger? Ik vond ze geweldig! Op de een of andere manier had ik compleet gemist dat er een nieuwe versie was gemaakt in 2019. Toen ik Chris Hemsworth in de trailer zag, wist ik direct dat ik deze film wel wilde kijken. Het verhaal is uiteraard vergelijkbaar met de vorige delen, maar dat maakt hem niet minder leuk.

The Boss – 2016

Zin in een luchtige comedy? Dan is The Boss écht een goede keuze. The Boss gaat over Michelle Darnell, een succesvolle business woman. Vanwege handel met voorkennis, moet ze naar de gevangenis en raakt ze alles kwijt. Voor het hele verhaal zul je de film toch echt zelf moeten kijken.

Spenser Confidential – 2020

Een Netflix original: Spenser confidential. Als je houd van actiefilms, dan is dit een film voor jou. De film gaat over Spenser een agent die andere corrupte agenten op het spoor is. Spannend en ook zo nu en dan grappig!

The Intern – 2015

The Intern staat op mijn lijstje om te kijken vanavond. Dit lijkt me zo’n heerlijke feel good film. De trailer belooft in ieder geval al veel goeds! In The Intern gaat Ben, een 70-jarige man, stage lopen bij een drukbezette modeonderneemster.

I feel pretty – 2018

Kijk jij vanavond liever een rom-com? Dan is I feel pretty iets voor jou. Amy Schumer is sowieso geweldig en ook in deze film doet ze het heel goed. In I feel pretty speelt ze iemand die zichzelf eerst totaal niet aantrekkelijk vindt, totdat ze een val maakt en zichzelf ineens heel anders ziet.

Good Girls – 2019

Wil jij vanavond een paar seizoenen bingewatchen? You go girl! Kijk dan Good Girls. Een heerlijke serie over 3 huisvrouwen die het heft in eigen handen nemen en een supermarkt overvallen. En daar blijft het niet bij…

Sex Education – 2020

Ja, deze serie kan natuurlijk niet ontbreken! Sex Education is ook echt een must see. De serie gaat over een groep scholieren die allemaal zo hun eigen problemen hebben op het gebied van seks.

The Fall – 2016

Ben jij een thrill-seeker? Kijk dan in één zucht The Fall. Een bloedstollend spannende serie waarbij je niet meer kunt stoppen met kijken. The Fall gaat over een seriemoordenaar die zich voordoet als de perfecte familieman. Een inspecteur doet er alles aan om hem te vinden en te stoppen.

Wat ga jij vanavond doen?

xxx Teddy

2 comments

  • The Fall vond ik ook echt mega goed, Seks education was soms wel lachwekkend.. maar niet een hele bijzondere serie. Momenteel ben ik bezig met Outlander, echt een fantastische serie wauw! Ik kan niet stoppen met kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog