mijn favoriete sieraden van dit moment

Sieraden draag ik vrijwel iedere dag, het maakt mijn outfit meestal net wat leuker. Ik heb een ring die ik dagelijks draag, maar daarnaast draag ik ook graag een paar oorbellen, mijn horloge, een leuke ketting of een armbandje. Welke sieraden ik vaak draag, ligt aan mijn favorieten van die periode. Dit wisselt nog al eens en vandaag wil ik je daarom wat sieraden laten zien die ik de laatste tijd erg veel en graag draag. Benieuwd?

Als eerste wil ik je drie paar oorbellen laten zien. Afgelopen weken heb ik deze drie veel gedragen. Links boven zie je mijn nieuwste aanwinst. Deze leuke oorbellen kocht ik tijdens mijn vakantie in Brugge in een schattig sieradenwinkeltje. Ze zitten een beetje tussen koraal en oranje in en dit is echt zo’n zomers kleurtje. Ze vallen lekker op, dus ik draag ze graag bij een wat simpelere outfit.

De oorbellen ernaast zijn felblauw en komen uit Griekenland. Ik kocht ze daar twee jaar geleden en ik ben nog steeds enorm blij met deze kleine knopjes. Ze zien er schattig uit en door de felle kleur vallen ze toch op. Deze draag ik dan ook graag als het lekker weer is.

Ook deze vierkanten oorbellen draag ik graag. Ze zijn vrij donker, maar in ieder licht zie je weer wat anders. Deze kocht ik afgelopen jaar bij Pieces in de sale.

Kettingen draag ik eigenlijk te weinig. Ik draag wel graag een statement ketting over mijn trui heen, maar in de zomer vergeet ik kettingen vaak. Dit terwijl ik dit simpele kettinkje van Bershka wel heel erg leuk vind. Ik heb hem dan ook vaak proberen te dragen de laatste tijd en dat is gelukt!

Ik draag vaak mijn horloge, maar ik vind het wel leuk om dit af en toe op te vrolijken met wat extra armbandjes. Zo draag ik dit zwarte armbandje er graag bij. Deze is vrij simpel, maar het staat wel erg leuk als ik deze combineer. Ook deze rosé gouden armband van de H&M met een steentje in het midden draag ik de laatste tijd heel graag. Deze draag ik zowel los als in combinatie met andere armbandjes of mijn horloge.

Welke sieraden draag jij graag in de zomer?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog