leuke mondkapjes print

De leukste mondkapjes voor in het OV

Vanaf 1 juni zijn mondkapjes verplicht om te dragen in het OV. Daar is veel over te doen geweest. Eerlijk? Ik denk dat het een slimme keuze is. Alle beetjes helpen, toch? Maar goed, niet iedereen heeft zomaar een mondkapje thuis liggen of kan er gemakkelijk ‘even’ een in elkaar zetten. En laten we eerlijk zijn, echt gezellig zijn die standaard witte/blauwe papieren mondkapjes nou ook niet. Daarom zet ik vandaag 5x leuke mondkapjes met én zonder print voor je op een rij die ook nog eens heel betaalbaar zijn! Hopelijk maakt een leuk mondkapje het dragen ervan toch net even wat minder erg.

Leuke mondkapjes met en zonder print

leukste betaalbare mondkapjes

Stropdassenwinkel – €5,95

Bij Stropdassenwinkel.nl hebben ze verschillende kleuren mondkapjes. Zelf vind ik deze rode erg leuk. Hij ziet er comfortabel uit, is niet duur én hij is te wassen op 90 graden. Daarnaast hebben ze een snelle levertijd en heb je het mondkapje binnen een paar dagen in huis. Handig!

Etsy – €10,95

Een website waar je genoeg leuke mondkapjes kunt vinden, is Etsy. Zo ook dit leuke witte mondkapjes met een print van zwarte stipjes. Hoe leuk is deze! Ook ziet hij er uit alsof hij goed aansluit en prettig zit. Dit masker is gemaakt van katoen en op 90 graden te wassen.

Vistaprint – €18,-

Een webshop waarvan ik niet had verwacht dat ze hele leuke mondkapjes zouden verkopen: Vistaprint! Vistaprint heeft verschillende versies: met leuke printjes zoals hierboven op de foto, maar ook simpele met maar één kleur. Deze mondkapjes zijn al wel te bestellen, maar worden pas eind mei verstuurd. 

Zalando – €9,95

Ben je op zoek naar een meer traditioneel mondkapje, met verschillende laagjes die je kunt ‘uittrekken’? Dan is dit setje van Zalando iets voor jou. Dit setje kost slechts 9,95 voor 3 stuks. Ook deze mondkapjes kun je gemakkelijk wassen.

Etsy – €5,95

Last but not least wil ik ook deze van Esty met je delen. I mean, hoe leuk is dit printje! Dit is een van de goedkoopste varianten én hij ziet er leuk uit. Ook dit mondkapje bestaat weer uit verschillende laagjes die je uit kunt trekken.

Welke van deze leuke mondkapjes met of zonder print vind jij het leukste?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog