ung zomer collectie make-up review

UNG zomercollectie 2020

Nieuwe make-upmerken ontdekken, vind ik heerlijk. Vooral als ik daarna heel enthousiast ben over een merk. Laatst leerde ik UNG kennen. UNG is een make-up merk wat als doel heeft om er voor iedere huidtint en iedere stijl te zijn. Ze willen make-up aanbieden in kleuren die precies bij jou passen, en dat is natuurlijk voor iedereen net weer even anders. Daarom bieden ze een complete make-uplijn aan met een groot scala aan kleuren producten. Vandaag laat ik je de zomercollectie van het make-up merk UNG zien.

UNG make-up: zomercollectie 2020

Speciaal voor de zomer heeft UNG een zomercollectie gelanceerd. Daarbij blijven ze in het thema om voor iedere stijl de juiste kleuren aan te bieden. Deze collectie bevat namelijk een complete lijn met koele tinten: cool berry hot én eentje met warme tinten: warm overhead. Ik kreeg de items uit de cool berry lijn opgestuurd en vertel je daar vandaag alles over!

De eerste twee producten uit de collectie: het colour (€18,00) in de kleur Pinkish en de luminous blush (€22,50) in de kleur Sun Glaze. 

Pinkish is een lichtroze tint met grove glitters. Dit soort pigments gebruik ik graag als ik echt uitpak met een uitgebreide look voor een feestje, maar in het dagelijks leven pak ik er toch sneller een vaste oogschaduw bij. 

Sun Glaze is een blush die ik heel mooi vind! Hij is echt goed gepigmenteerd, niet te poederig en heeft een subtiele glans. Ja, ik snap wel dat ze deze in hun zomercollectie hebben opgenomen. Hij is wat aan de warme kan voor de rest van de collectie, maar dat vind ik met blush vaak wel mooi. 

UNG zomercollectie cool berry hot

Op naar het pareltje van de collectie: het oogschaduwpalette (€39,50) in de kleur Cool Berry Hot. Dit palette bevat 4 tinten die allemaal een roze ondertoon hebben. 

UNG zomercollectie swatch

Wauw! Wat een mooie kleuren. Ik ben echt onder de indruk van de lichtroze tint met gouden glitters. Daarvan vind ik de glans heel mooi. Alle tinten, dus ook de matte tinten, zijn erg goed gepigmenteerd. Kijk, hier word ik blij van.

UNG zomercollectie ooglook

Omdat er slechts vier oogschaduws in dit palette zitten, is het makkelijk om ze te combineren in een ooglook. Ik bracht de lichtste tint aan in mijn crease. De andere matte tint bracht ik hier iets onder aan. In mijn outer V draag ik de bronzen tint en over mijn bewegend ooglid de glitterige, roze tint. Helaas pakt mijn camera de glans niet zo mooi op als dat hij in het echt is. Dit palette ga ik zeker vaker gebruiken. 

UNG zomercollectie lipstick

In de collectie zitten ook een paar lipproducten. Een roze lipstick (€21,00) met de naam Terra Red en twee lipglossjes (€15,90) met de naam Rose en Bronzed it. 

Terra Red is een warme roze tint. Een mooi kleurtje! De lipstick zelf is heel erg romig en glanzend. Persoonlijk vind ik matte lipsticks mooier en fijner, ook omdat deze beter blijven zitten. Mocht jij wel van hele romige lipsticks houden, dan is dit zeker een mooie!  

De lipglosses zijn redelijk sheer. Er komt wel wat kleur vanaf, maar ze dekken niet volledig. Links zie je Rose en rechts Bronzed It. Het zijn prima lipglossjes die wel plakken, maar niet zo extreem als ik van sommige anderen gewend ben. Ik ben geen lipgloss fan, maar ik vind het effect wel mooi. 

Het laatste item wat in deze collectie zit, is een nagellakje in de kleur Rosy Wind (€12,50). Dit lakje is rood en gevuld met gouden glitters. Ook ideaal voor in de zomer en vooral heel mooi als de zon er op valt.

UNG zomercollectie 2020

Conclusie 

Ik ben erg blij dat ik kennis heb kunnen maken met het cosmeticamerk en de make-up van UNG. Het is een leuk merk met mooie producten. Ook het idee dat ze voor iedere smaak wat proberen te maken, spreekt me erg aan. Mijn favoriet van deze zomercollectie? Toch wel het oogschaduwpalette. De kleuren zijn niet alleen mooi, maar hij is kwalitatief ook goed. De producten zijn zeker niet goedkoop, maar dat zie je ook wel terug in de kwaliteit. 

Wat vind jij van de UNG make-up?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog