New in: camps & camps oorbellen

Hoewel ik regelmatig voor 20 euro make-up voor mezelf koop, doe ik dat met oorbellen eigenlijk niet. Ik vind het bij oorbellen sneller te duur en zonde, terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo is. Vaak koop ik gewoon oorbellen die ik bij SIX of H&M tegenkom. Toen ik de oorbellen van het merk Camps & Camps tegenkwam, vond ik ze zo leuk dat ik hier wel een uitzondering voor wilde maken. Hoewel ik de oorbellen van dit merk mooi vond, was er een ding wat me tegenhield. Alle oorbellen waren hangers. Dit terwijl ik graag knopjes draag. Ik besloot uiteindelijk om niets van het merk te kopen, omdat ik bang was dat ik de hangertjes maar weinig zou dragen. Toen ik laatst voor het eerst knopjes van dit merk in Utrecht spotte, kon ik deze dan ook niet laten liggen. Ik kocht een paar en vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Toen ik de oorbellen kocht, werden ze in een mooi  zakje gedaan van Camps & Camps. Ook werd in het zakje een kaartje van het merk gedaan. Hoewel er dus geen doosje omheen zat, vond ik het er wel erg netjes uitzien.

Op het kaartje staat hoe je de oorbellen het beste kunt gebruiken en wat je beter niet kunt doen. Hoewel dit voor mij allemaal vrij logische dingen zijn, vind ik het wel een leuk extraatje. Dit geeft het toch een wat chiquer gevoel en het idee dat er meer aandacht aan is besteed dan bij een goedkoper paar oorbellen.

Camps & Camps is een Nederlands designer sieradenmerk. Kenmerkend voor de collecties die Camps & Camps uitbrengt zijn de originele ontwerpen, bijzondere materialen en de handgemaakte Nederlandse productie. Hoewel Camps & Camps Nederlands is, worden de sieraden van dit merk in verschillende Europese landen verkocht.

Hierboven zie je de oorbellen die ik uitkoos. Rondom de oorbellen zit een zilveren randje wat gedraaid is. Op de bovenkant zie je drie bolletjes en het swarovski steentje in het midden heeft een melk-witte kleur. Deze knopjes waren verkrijgbaar in verschillende kleuren en twee verschillende maten. Ik heb uiteindelijk voor de kleinste variant gekozen, omdat ik dit beter bij mijn tweede knopje vond passen.

Hier zie je hoe groot het knopje is en hoe deze eruit ziet als ik hem in heb. Ik vind hem in combinatie met mijn tweede knopje erg leuk. Ik vind het knopje erg bijzonder en mooi. Doordat hij niet te groot is, valt hij niet enorm op. Daardoor past hij vrijwel overal bij. Ik draag hem dan ook de laatste tijd bijna iedere dag.

Ik ben enorm blij met mijn knopjes van Camps & Camps. Ze zien er leuk uit en staan mooi. Ook vind ik de melk-witte kleur erg mooi. Ik ben zo tevreden over deze knopjes, dat ik er binnenkort misschien nog een paar bij koop in een andere kleur. Ze hadden namelijk ook een hele mooie variant met een lichtroze steentje. Omdat er geen naam bij mijn knopjes stond, kan ik ze helaas niet terug vinden via internet. Ik weet dus niet waar de knopjes overal worden verkocht. Ik kocht mijn knopjes bij Pracht in Utrecht voor 20 euro.

Wat voor oorbellen draag jij graag?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog