New in: schoenen Invito

Vorige week bracht ik een bezoekje aan Invito. Nadat ik hoorde dat de winkel failliet was, baalde ik wel. Ik vind het zo’n leuke schoenenwinkel en ook de tassen die ze verkopen vind ik erg fijn. Maar toen ik hoorde dat alle items in de winkel verkocht werden met 70% korting, moest ik wel even een kijkje nemen. Het was enorm druk in de winkel en het was een beetje chaos, maar ik ben toch nog goed geslaagd. Vandaag wil ik de twee paar nieuwe schoenen laten zien die ik scoorde. Benieuwd?

Voordat ik naar de winkel ging, heb ik even in de webshop gekeken om te bedenken wat ik wilde. Ik had een paar schoenen in mijn hoofd die ik graag wilde passen als ze nog in de winkel lagen. Het verbaasde me hoe veel schoenen er nog waren, dus bijna alle schoenen die ik wilde proberen, waren er nog. Helaas zaten niet alle schoenen even fijn. Maar misschien is dat maar goed ook, anders was ik met te veel schoenen thuis gekomen.

Uiteindelijk koos ik voor deze zwarte laarsjes. Ik zocht al een tijdje naar zwarte enkellaarsjes, maar ik was nog geen leuke tegengekomen. De laarsjes zitten enorm fijn en zien er leuk uit. Ze zijn eigenlijk vrij simpel, maar door het printje op de achterkant en de ritsen aan de zijkant, zijn ze toch erg mooi. De punt van de schoen is niet helemaal rond. Hij loopt een beetje in een punt, dat vind ik erg mooi staan. De originele prijs van deze schoenen was 129,99. Ik betaalde er 39,- voor.

Over deze schoenen twijfelde ik eerst, maar ik heb geen moment spijt gehad van deze aankoop. De schoenen zijn een beetje groenig en metallic. Ook hebben ze een soort schubben. De veters en de zool van de schoenen zijn wit. Ze zijn erg heftig en opvallend, maar ik heb er al aardig wat complimentjes over gehad. Ze zijn mooi en ze lopen enorm fijn. De originele prijs van deze schoenen was 89,99. Ik betaalde er 27,- voor.

Ook kocht ik dit leuke katoenen tasje erbij. Hiermee kon ik mijn schoenen goed meenemen. Ik vond hem ook gewoon erg leuk en dit soort tasjes gebruik ik altijd als ik boodschappen ga doen, dus hij komt goed van pas. Op het tasje staat een leuke quote: I’n not weird, I’m limited edition. Normaal kostte dit tasje 2,- en nu betaalde ik er maar 0,60 voor.

De webshop van Invito is al gesloten, maar de kans is best groot dat er nog schoenen zijn in de filialen. Als je toevallig langs Invito komt, zou ik zeker even een kijkje nemen. Misschien zitten net jouw schoenen er nog tussen.

Heb jij laatst nog schoenen gekocht?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog