New in: sneakers

De afgelopen tijd heb ik vooral enkellaarsjes gedragen. Oké, in de zomer droeg ik ook slippers, sandaaltjes en mijn heerlijk zittende, mintgroene all stars. Enkellaarsjes vind ik erg fijn en mooi, maar af en toe wil ik ook wat anders kunnen dragen. Toen ik laatst bij de winkel Le Ballon naar binnen liep, zag ik een heel gaaf paar sneakers. Na er even over na gedacht te hebben, liep ik terug naar de winkel om ze te kopen.

Op mijn verlanglijstje stonden eigenlijk twee dingen. Ik zocht lage schoentjes, want soms is dat wel fijn. Ook zocht ik naar zwarte schoenen. Ik had eerst alleen maar bruine schoenen die ik dagelijks kon dragen. Zwarte schoenen passen bijna overal bij en zijn daarom erg makkelijk te combineren. In deze sneakers vond ik het eigenlijk allebei: laag en zwart.

Wat ik vooral zo leuk vind aan deze sneakers, is dat ze niet zo standaard zijn. De neus en zijkant hebben een reliefje en het rode detail op de achterkant maakt de schoen gelijk heel anders en iets specialer. Ik hou wel van zo’n extra detail.

Ik was eerst een beetje bang dat het rood vrij opvallend zou zijn en lastig te combineren, maar gelukkig is dit niet het geval. Het rode deel is vrij klein en kan daarom al snel ergens bij gedragen worden. Ook al weet ik een beetje hoe ik ze kan combineren, leuke tips of ideetjes zijn altijd welkom.

Ik ben echt blij met mijn nieuwe sneakers. Ze lopen heerlijk en ik vind ze gewoon erg gaaf. Ik heb ze gekocht bij Le Ballon voor 99,95. Niet goedkoop, maar met sneakers doe ik vaak een hele tijd. Ze zijn van het merk Poelman, waar ik om eerlijk te zijn nog nooit van gehoord heb.

Draag jij wel eens sneakers?

xxx Teddy

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog