Lipsmackers – lipbalms

Lipbalms zijn heerlijke producten. Soms werken ze super goed, maar ruiken ze niet zo lekker. Of ze zijn vies als je er per ongeluk met je tong tegen aan komt. Niet zo handig. Daarom gebruik ik af en toe een lipbalm van Lipsmacker. Deze balsems zouden je lippen verzorgen en ook nog eens lekker ruiken en smaken. Zouden ze fijn zijn?

De verpakking van de lipsmackers zijn allemaal anders. Wel is de vorm hetzelfde. Ze zijn klein en makkelijk mee te nemen. Ook vind ik de opdrukjes op de sticks erg leuk. Wel merk ik dat het draaisysteem niet helemaal perfect werkt. Ik heb al twee lipbalms die “afgebroken” zijn aan de onderkant en daardoor niet heel goed meer terug draaien.

Volgens Lipsmackers zijn hun lipbalms schattig, verkrijgbaar in de lekkerste smaken en ze verzogen en hydrateren je lippen optimaal. Ook geven ze een subtiele en mooi glanzende kleur af.

Ik heb zelf vier verschillende Lipsmackers. Als eerste de bubble gum variant, waar geen sticker meer omheen zit omdat deze los liet. Zoals je ziet is deze ook al een aardig eind op. Ook heb ik de raspberry melon pink variant en twee Coca Cola versies: de gewone en de cherry variant.

Qua kleur geven de lipsmackers vrij weinig af. Bubble gum geeft een mooi verzorgde gloed en eigenlijk geen kleur. Raspberry melon pink geeft wel een heel zacht lichtroze tintje af. De gewone Coca Cola variant geeft ook geen kleurtje. De Cherry versie geeft daarentegen wel een kleurtje af. Je lippen krijgen hier een rode gloed van. Heel subtiel, maar wel mooi.

Alle sticks werken bij mij even goed. Er zit geen verschil in. Ze verzorgen mijn lippen goed. Mijn lippen worden zachter en wat minder droog. Als ik een beetje last heb van droge lippen werken ze heel fijn. Zodra mijn lippen echt pijnlijk droog worden heb ik wel wat anders nodig. Daar zijn ze net niet goed genoeg voor. De sticks laten een dun laagje achter en plakken niet. Iets wat ik erg fijn vind. Ook smaken de lipsmackers echt zoals ze heten. Een heel leuk detail!

Ik ben erg tevreden over de lipbalms van Lipsmackers. Ze laten een fijn laagje achter en zorgen ervoor dat mijn droge lippen er weer tegen aan kunnen. Heb je echt enorm droge lippen? Dan zou ik toch voor een andere lipbalm gaan. Er zijn onwijs veel verschillende soorten Lipsmackers verkrijgbaar, dus er zit voor iedereen wel een lekker smaakje/geurtje bij. Lipsmackers zijn verkrijgbaar via verschillende webshops en bij ICI PARIS XL winkels. Hier verschillen de prijzen van de verschillende Lipsmackers. Ze beginnen bij 1,82 en lopen op tot en met 2,29. Een fijne lipbalm voor een mooi prijsje dus.

Heb jij ervaring met Lipsmackers?

xxx Teddy

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog