Gekeken films januari 2015

Soms kan ik echt genieten van een kopje thee op de bank en een leuke film. Ik kijk vaak series, dus echt veel films kijk ik de laatste tijd niet meer. Afgelopen maand heb ik wel weer wat leuke films gekeken die ik vandaag voor je op een rijtje zet. Misschien ziet er wel wat voor je tussen. Kijk je mee?

Pak van mijn hart – 2014
Voor mijn moeders verjaardag gingen we met het hele gezin naar de bioscoop. Omdat ze de Nederlandse film pak van mijn hart al een tijdje wilde zien, koos ze voor deze film. Het is echt zo’n Nederlandse film met wat humor, ruzie en liefde. Leuk, maar niet heel erg bijzonder.

Horrible Bosses 2 – 2014
Als je Horrible Bosses 1 hebt gezien en hiervan hebt genoten is nummer 2 ook echt een aanrader. De drie mannen willen hier voor zichzelf beginnen en dat loopt natuurlijk gigantisch mis, hoe kan het ook anders. Een erg leuke film met goede humor.

The other woman – 2014
Deze film wilde ik al een tijdje kijken. Eindelijk keek ik hem samen met mijn moeder op de bank onder het genot van een kopje thee en wat lekkers. Deze film gaat over drie vrouwen die alledrie bedrogen worden door dezelfde man. Ze besluiten hem terug te pakken. Echt een vrouwenfilm met aardig wat humor. Ik hou er wel van.

Identity thief – 2013
Op Netflix keek ik identity thief. Helaas stond ie bij mij niet met deze naam op Netflix, maar met de Franse titel. Een beetje raar, want de film was gewoon Engels met Nederlandse ondertiteling. Oh well, maakt ook niet uit. Deze film is een heerlijke film voor op een zondagmiddag over vijandschap en vriendschap.

The hunger games catching fire – 2013
Ik heb deel 1 van de Hunger Games al twee keer gezien, maar het kwam er steeds niet van om het tweede deel te kijken. Waarom weet ik niet zo goed. Eindelijk heb ik hem gekeken samen met mijn vriend en wat is ie spannend! Ik ben ook erg benieuwd naar het derde deel. Echt een aanrader, maar wel leuker als je ook deel 1 hebt gezien.

Welke films heb jij laatst gekeken?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog