10x dingen om deze herfstvakantie te doen

Woohoo, het is alweer (bijna) herfstvakantie! Voor de meesten dan. Helaas heb ik geen herfstvakantie, maar een tentamen. Ook leuk, not. Gelukkig ben ik na mijn tentamen wel een paar daagjes vrij en kan ik genieten van mijn mini herfstvakantie. Hoewel het weer er een beetje troosteloos uitziet, is de herfstvakantie de perfecte tijd om wat leuke dingen te ondernemen. Of juist een hele dag door te brengen in bed. Vandaar dat ik vandaag 10 dingen met je wil delen die je deze herfstvakantie kunt doen. Benieuwd?

 1. Shoppen
  Shoppen kan altijd, maar nu heb je een goed excuus. Je moet misschien wel je garderobe aanvullen met herfst essentials of je hebt nog een cozy dekentje, kaarsjes en kussens nodig om je kamer herfst-proof te maken.
 2. Een pumpkin spice late drinken
  Ik lust eigenlijk geen koffie, maar een PSL vind ik wel lekker. Deze limited edition koffie is weer verkrijgbaar bij Starbucks en de herfstvakantie is het perfecte moment om er eentje te drinken.
 3. Stedentripje met airbnb
  Wil je liever een paar daagjes weg tijdens de herfstvakantie? Boek dan een leuke stedentrip met airbnb. Super leuk lijkt me dat om te doen!
 4. Kaasfonduen
  Heb je nou geen idee wat je vanavond moet eten? Ga kaasfonduen! Het is niet alleen super gezellig om samen te kaasfonduen, maar het is ook nog eens heel erg lekker.
 5. Naar de bioscoop
  Op dit moment draaien er enorm veel leuke films in de bioscopen. De herfstvakantie is een goede gelegenheid om er eens eentje uit te kiezen en er een leuk avondje uit van te maken.
 6. Een serie kijken
  Heb je geen zin om de deur uit te gaan? Dan kun je ook onder een dekentje met een kop thee een serie kijken. Of je blijft de hele dag in bed liggen en kijkt een seizoen in één dag.
 7. Pyjama dag
  Als je vakantie hebt, kun je de hele dag in je pyjama rondlopen als je wil. Soms is dat enorm fijn en rust je daar echt even van uit.
 8. Een bad nemen
  Als het buiten koud is, krijg ik altijd enorm veel zin om in bad te gaan. Vaak heb ik er geen tijd voor of maak ik er geen tijd voor, maar het is zo fijn! Vooral met een heerlijke bath bomb of bubble bar van Lush. Heb je nou geen bad? Neem dan een voetenbadje, daar warm je ook van op.
 9. Uit eten
  Ik vind het altijd echt een uitje om naar een restaurant te gaan. Vooral in de vakantie ga ik wel eens naar een restaurant. Dit kun je met je familie doen, vriendinnen, je vriend of misschien wel met een vriendin die je al heel lang niet meer gezien hebt.
 10. Heerlijke muffins bakken
  Je kunt ook een lekker recept opzoeken van muffins en deze bakken. Vervolgens eet je ze natuurlijk op met een grote mok warme chocolademelk.

Wat ga jij doen in jouw herfstvakantie of moet je net als ik gewoon door?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog