4x mijn favoriete Blogilates workouts

Sinds een half jaar heb ik wel een abonnement op de sportschool, maar soms heb ik gewoon niet zo veel zin om de deur uit te gaan of heb ik weinig tijd. Wat ik dan echt ideaal vind, is YouTube. Hier staan zo veel leuke workouts op die je gewoon thuis kunt doen én niet zo veel tijd kosten. Ik probeer ze vaak af te wisselen, maar ik kom toch altijd weer terug bij Cassey van Blogilates. Zij heeft gewoon zo veel fijne workouts en doet het heel erg leuk. Misschien heb jij ook niet altijd tijd of zin om naar de sportschool te gaan en is YouTube voor jou ook een handige oplossing. Daarom wil ik vandaag mijn 4 favoriete Blogilates workouts met je delen, misschien vind jij ze ook heel erg leuk. Benieuwd?

Hot summer POP cardio dance workout
Het is dan wel geen zomer meer, maar deze workout blijft leuk. In dit filmpje krijg je een kort stukje dans aangeleerd die je meerdere keren achter elkaar moet doen. Ik hou van dansen, dus ik vind het gewoon heel erg leuk om te doen, maar gelukkig heb ik na deze workout ook echt het idee dat ik wat gedaan heb.

As long as you love me love handles challenge
Ook deze workout vind ik heel leuk. Het nummer ben ik na een aantal keren een klein beetje zat geworden, maar de workout zelf is heel erg fijn om te doen. Als ik deze workout na lange tijd weer eens doe, merk ik ook dat ik de volgende dag weer een klein beetje spierpijn heb.

3 minute butt shaper
Deze workout heb ik nog niet zo heel vaak gedaan, maar ook deze vind ik leuk. Of nouja, leuk… Laten we zeggen dat ik het leuk vind als ik klaar ben met deze workout. Ik voel me wel een beetje moe, maar toch fitter en ik heb echt het idee dat zo’n soort workout werkt als je dit vaak genoeg doet.

5 minute flat abs!
Last but not least een abs workout. Ik vind buikspieren één van de leukste dingen om te doen als het gaat om een workout en ik per se zou moeten kiezen. Deze workout is niet echt makkelijk, vooral niet als je net begint met je buikspieren, maar daarom vind ik hem juist leuk. Het is even een uitdaging, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt, is dit echt fijn om te doen.

Welke workouts doe jij graag?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog