Catrice – blush artist shading palette

Een tijdje terug liet ik je al een preview zien van de nieuwe producten die Catrice aan haar assortiment zou toevoegen. Ik werd nieuwsgierig naar een aantal producten en hield het schap goed in de gaten iedere keer als ik er langs liep. Een tijdje terug kwam ik één van deze producten eindelijk tegen: het blush artist schading palette. Ik koos één van de drie varianten uit en vandaag wil ik deze graag aan je laten zien. Benieuwd?

Het blush artist schading palette ziet er leuk uit. Het doosje is gemaakt van simpel plastic, maar heeft wel glanzende, zilveren letters op de deksel waardoor het geheel er leuker uitziet. Door de doorzichtige deksel heen zie je goed welke tinten er allemaal in het palette zitten. Dat vind ik handig, vooral als je meerdere van dit soort doosjes hebt.

Volgens Catrice bevat dit palette drie harmonieuze kleuren die een fijne poedertextuur hebben. Daardoor zouden de tinten langhoudend zijn en perfect mengen. Het blush artist schading palette is verkrijgbaar in drie verschillende tinten. Ik koos voor 030 Rock’n’rose, een palette met roze, koele tinten.

Hierboven zie je een close up van de drie tinten uit het palette met daaronder de swatches per tint. Zoals je kunt zien dekken de blushes en de highlighter goed. De eerste blush bevat van zichzelf al een subtiele shimmer, de tweede blush is compleet mat en de derde tint in het palette is een highlighter met een koele, rozige glans.

Hierboven draag ik de twee buitenste tinten uit het palette. De eerste tint uit het palette als blush en de derde tint uit het palette als highlighter.

De blushes zelf zijn erg poederig, dus het is wel even opletten met aanbrengen. Als je te veel met je kwast oppakt, breng je al snel te veel aan. Wel is de blush daardoor gemakkelijk te blenden en op te bouwen. De highlighter is wat stroever en ook wat minder aanwezig dan de blushes. De blushes en de highlighter blijven de hele dag goed op hun plek zitten.

Ik vind het blush artist schading palette van Catrice erg leuk. Het palette ziet er leuk uit, bevat erg mooie kleuren en werkt goed. De blushes en de highlighter zelf zijn ook erg mooi. Het blush artist schading palette kost 4,59. Een prima prijsje als je het mij vraagt voor zo’n leuk trio!

Zou dit trio wat voor jou zijn?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog