Andrélon – get the volume föhnspray

Bijna altijd was ik mijn haar met een shampoo van Andrélon. Ik probeer wel eens wat anders, maar van Andrélon weet ik gewoon dat het z’n werk doet. Sinds Andrélon de Pink Collection uitgebracht heeft, ben ik ook fan van hun styling producten. Ik was al fan van de mousse en het volumepoeder uit deze collectie, dus toen ik de föhnspray tegen kwam, wilde ik deze ook proberen. Ik haalde hem in huis en heb hem een tijdje gebruikt. Vandaag wil ik je mijn mening geven over deze volume föhnspray. Benieuwd?

De verpakking past perfect in de Pink Collection. De fles is knalroze met witte en paarse details. Erg leuk en heel girly! De fles is vrij hoog en smal en heeft een handige spuit-dop. ik vind het heel fijn dat het flesje uit roze plastic is gemaakt. Zo kun je precies zien hoe veel product er nog in de fles zit en wanneer deze bijna op is.

Volgens Andrélon zorgt de get the volume föhnspray voor extra body en een volumeboost na het föhnen. Je haar zou dikker aanvoelen met meer body, niet meer pluizig zijn en het zou ook minder snel statisch worden. Last but not least beschermt deze spray je haar ook tegen de hitte van de föhn en andere stylingtools.

Op de achterkant van de fles staat precies beschreven hoe je de spray kunt gebruiken. Je sprayt wat product op handdoekdroog haar en föhnt daarna je haar gewoon zoals je gewend bent. Heel simpel dus. Ik gebruik de spray ook altijd zo. Na het wassen borstel ik mijn haar heel voorzichtig, doe er mousse in en spray wat van de föhnspray in mijn haar.

Wat me gelijk opviel aan dit product was de geur. Dit product ruikt echt lekker! Ik vind eigenlijk alle producten die ik heb uit de Pink Collection lekker ruiken, dus het verbaasde me niet. Als ik deze spray gebruikt heb, ruikt mijn haar heerlijk fris en schoon. De geur is niet heel aanwezig, maar zodra ik aan mijn haar ruik, ruik ik hem wel.

Naast de lekkere geur is ook het product zelf fijn. Ik heb het idee dat mijn haar een stuk minder pluizig en een stuk minder snel statisch is als ik deze spray heb gebruikt. Dat vind ik echt een groot pluspunt, want eerst kon ik hier nog wel eens een beetje last van hebben. Ik moet wel eerlijk toegeven dat de spray niet voor mega volume zorgt, maar dat verwachtte ik eigenlijk al. Wel krijgt mijn haar door de spray wat meer body en textuur, waardoor het automatisch ietsjes voller lijkt.

Ik ben erg tevreden over de get the volume föhnspray van Andrélon. Het is een leuk product dat lekker ruikt. Ook de werking is prima. Mijn haar is minder snel statisch en minder pluizig door dit product. Ook geeft het mijn haar wat meer body, waardoor het automatisch wat voller lijkt. De get the volume föhnspray van Andrélon kost 4,99. Een prima prijsje als je het mij vraagt, want je kunt echt lang doen met zo’n fles.

Welk product gebruik jij om volume in je haar te krijgen?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog